Close är stolt huvudpartner till Årets VD!

SYFTE

Syftet med utmärkelsen Årets VD är att uppmärksamma och premiera goda förebilder bland Sveriges vd:ar och genom det goda exemplets makt påverka till ett värderingsstyrt ledarskap och en positiv utveckling av svenskt näringsliv.

ÅRETS VINNARE

Vinnare i kategorin stora företag i år blev Dimitris Gioulekas, Knightec AB. Årets VD i kategorin mellanstora företag blev Anneli Angeling, Frontit AB. I kategorin små företag vann Sofi Franzén, Eventyr AB. Priset till Årets Unga VD, som inte får vara äldre än 30 år, gick till Sermed Majid, Tandcentralen Sverige AB.

Allt om Årets VD 2018

NIKLAS GREWINS SYNSÄTT FÖR ATT HÅLLA LEDARSKAPET  I FRAMKANT

Niklas Grewin som är VD för Close och är ansvarig för våra VD-grupper i Stockholm sitter i Juryn för Årets VD. Att kontinuerligt skapa vidareutveckling istället för en utbildning med en början och ett slut, är Niklas Grewins synsätt att hålla ledarskapet i framkant. Att dela sina erfarenheter med andra är ett sätt att bygga kunskapsöverföring på bredden, istället för traditionell kunskapsöverföring där den går från mentor till elev. I ett informationssamhälle där det mesta går att ta reda på är det inte bristen på information, utan möjligheten att sätta saker i ett sammanhang som skapar ett mervärde. Relationer till andra människor med professionella erfarenheter är därför viktigare än någonsin. Niklas framhåller tid för reflektion och möjlighet att tanka ny inspiration som två saker där vi ofta brister i vardagen.