19 februari 2020

Frukostföreläsning: Prestera och trivs med livet som chef…

Alla grupper

Plats: Clarion Hotel Sense, Skeppsbrogatan 34, Luleå, Sverige. Tid: Kl 8:00 - 10:00

…Med hälsan i behåll!

Välkommen till en  morgon 19 februari med Ann-Sofie Forsmark om ett välmående ledarskap för det moderna arbetslivet.

 

Tid och plats:

08.00-08.30 Frukost
08.30-10.00 Föreläsning

Clarion Hotel Sense, Skeppsbrogatan 34, Luleå

Nycklar till hållbar prestation och hälsa
I vår snabbrörliga tid är det många som upplever en utmaning i att skapa sitt välmående. Att vara chef innebär att du även står i fokus för dina medarbetare.

Morgonens föreläsare Ann-Sofie Forsmark har en stark förståelse för den utmaning dagens arbetsliv ger där vi lätt har ”så mycket i huvudet”, vilket gör att många upplever hög negativ stress. Här behöver vi skapa resiliens, en förmåga att hantera livets utmaningar och ändå kunna må bra och trivas. Det hjälper hon dig med under sin föreläsning med stort engagemang, lyhördhet, värme, och lite humor.

Efter att ha lyssnat till Ann-Sofie Forsmarks råd och tips får du insikt och motivation till hur du på enkla sätt kan ta bättre hand om din hållbara prestation och hälsa, och samtidigt väva in det i ditt ledarskap.

Våra samarbetspartner

Med 4 stjärnor, 9 våningar och roskapande rum ligger Clarion Hotel Sense för dina fötter. Här bor du smått och smart eller rejält och rymligt vid den formidabla stadssilhuetten av Luleå.

Passa på att besöka lobbybaren, Luleås nya vardagsrum som är en dynamisk mötesplats för människor i farten. Sjunk ner i supersköna soffor och betrakta de sinnrika ljusspelen med inspiration från de 4 årstiderna.

Övrig information:

Inbjudan skickas 12 december, anmäl dig via länken i mejlet. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad