3 juni 2021

Laga mat med några av Sveriges vassaste kockar

Alla grupper

Plats: AVEQIA, Tulegatan 11, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 17:30 - 21:30

Välkommen på matlagningsevent 3 juni

Den 3 juni träffas vi för en speciell matlagningsupplevelse. Du och dina nätverkskollegor i Close  kommer då laga mat med med några av Sveriges vassaste kockar i Stockholms häftigaste matlagningsstudio. Under kvällen får du utmana dina tidigare matlagningskunskaper och umgås och nätverka med gamla och nya Close-bekantskaper. Eventet är forfarande under planering. Mer information kommer.

Tid och plats
Torsdag 3 juni 17:30-21:30

Aveqia, Tulegatan 11, Stockholm

Preliminärt schema

17.30 Välkomnande
17.40 Mousserande och Amuse Bouche
18.15 Presentation
18.30 Aktiv matlagning
20.30 Fyra rätters-middag
21.30 Kaffe & Petit Four

Om Aveqia – mötesplatsen för gastronomiska företagsevent

Aveqia är mötesplatsen för gastronomiska företagsevent där man lagar och avnjuter mat med sina kunder, partners eller kollegor. Med aktiv matlagning lägger du till unika värden till ditt möte då du och dina gäster under ledning av Aveqias erfarna kockar lagar den mat ni sedan också avnjuter tillsammans. De menyer, råvaror och nya tekniker kockarna tar med sig håller alltid internationell klass och vi garanterar att du och dina gäster kommer att bli inspirerade i köket och glädjefyllda inför måltiden. Middagen eller lunchen hos Aveqia blir ett innovativt inslag i samarbete, lateralt tänkande, inspiration och matglädje som få andra mötesaktiviteter kan erbjuda.

Övrig information:

Inbjudan skickas i slutet av april. Eventet är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close.


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad