21 mars 2019

Bryt Barriärer!

Alla grupper

Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö, Sverige. Tid: Kl 18:00 - 21:00

Utveckla din organisation med uppskattning, uppmuntran och mångfald!

Välkommen till en kvällsföreläsning med Pär Johansson som är grundaren av Glada Hudik-teatern. En teatergrupp där utvecklingsstörda och normalstörda skådespelare agerar sida vid sida.

Tid och plats

Torsdag 21 mars
18:00 – 19.00 Incheckning

19:00 – 21.00 Föreläsning med paus

Palladium, Södergatan 15, Malmö
Barerna kommer vara öppna med dryck och snacks  men vi serverar ingen mat så ät gärna innan eventet börjar. Är du medlem  får du bjuda med upp till fyra gäster till denna härliga kväll. Inbjudan till denna härliga kväll skickades den 24 januari till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i mejlet.

Glada Hudik-teatern

Målet med projektet var att bryta barriärer mellan människor och få rädsla och fördomar att övergå i vänskap och förståelse. Pär tar dig med på den svindlande resa av mentala omställningar som han själv, de medverkande i teatern och även omgivningen fick uppleva. En underhållande berättelse med både skratt och gråt som börjar med amatörteater och slutar i ett utsålt Elvis på Cirkus i Stockholm.

främja människors utveckling

Under kvällen berättar Pär hur du gör för att få din organisation och människorna i din omgivning att växa och utvecklas på bästa sätt. Hur olikheter mellan individer kan bli en styrka. Pär har tre viktiga utgångspunkter:

  • För att växa måste man bli sedd och uppskattad för den man är.
  • Med glädje, engagemang och rätt anpassad uppmuntran kan varje människa utvecklas.
  • Mångfald och samarbete mellan olika grupper berikar allas tillvaro.

Efter denna underhållande kväll lär du dig vad som kan ske om du tänjer på dina gränser, trotsar dina fördomar, och ger dina medmänniskor (och dig själv) chansen att utvecklas. Välkommen!


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad