17 april 2023

Välkommen till Djurönäset – ett skandinaviskt paradis!

Alla grupper

Plats: Seregårdsvägen 1, 139 73, Djurhamn. Tid: Kl 12:30 - 21:30

månDAG 17 april BJUDER DI CLOSE IN TILL EN HÄRLIG TRÄFF I SAMARBETE MED Djurönäset


FÖRDJUpa dina befintliga relationer
Vi inleder dagen med lunch, sen får du gott om tid att upptäcka vad detta 4-stjärniga superior hotell mitt i Stockholms skärgård har att erbjuda tillsammans med dina nätverkskollegor. Passa på att träffa nya bekantskaper och fördjupa dina befintliga relationer. Att träffas och nätverka och umgås på Djurönäset har med tiden blivit en ”Close-klassiker” som är väldigt uppskattad av våra medlemmar.

Vi avslutar kvällen med en härlig middag med fantastisk havsutsikt och ett kök som hämtat inspiration ifrån skärgården och de fyra årstiderna. Detta blir ett event du inte vill missa!

Vill du unna dig en extra god natts sömn kan du boka ett rum för övernattning, det kostar 500 kr och anges i din anmälan om du önskar göra det. Det finns ett begränsat antal platser med regeln först till kvarn, så se till att säkra din dag på Djurönäset när du får inbjudan.

Schema för vistelsen:
Måndag 17 april
12:30 Ankomst                                                            
12:45 Lunch i restaurangen
13:45 Rundvandring/presentation
14:45 Fika och incheckning
15:30 Teambuilding-aktivitet
16:30 Egen tid/Spa
19:00 Fördrink i loungen
19:30 Middag med dryckespaket
21:30 Egen tid

Tisdag 18 april
Frukost 07:00-09.00

Om Djurönäset:
Djurönäset är ett av Sveriges största konferens- och SPA-hotell. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer. Läs mer…

Djurönäset ligger i hjärtat av Stockholms skärgård, i Värmdö kommun, 35-45 minuter med bil eller buss från centrala Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt, har fyra stjärnor Superior från Visita, Svensk besöksnäring samt säkerhetscertifierad av Safehotels alliance. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten

Kontakt och övrig information:
Mat och dryck till lunch och middag ingår i ditt medlemskap. Väljer du att övernatta kostar rummet 500 kr inklusive frukost, (betalas på plats). Antalet platser är begränsat, så anmäl dig innan det är för sent. För att få delta måste du vara medlem i Di Close. Anmäl dig via länken i medlemsprogrammet/inbjudan när du får den.

Kontaktperson

Thomas Örnquist, Nätverksledare

070-760 60 60

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com