2 juni 2022

Upplev Liseberg med dina nätverkskollegor!

Alla grupper

Plats: Restaurang 1923, Liseberg. Tid: Kl 15:00 - 21:00

utmana dina nätverkskollegor på 3-kamp och avsluta med en god middag!

Torsdag 2 juni ordnar vi ett härligt event med vår samarbetspartner Liseberg. Vi inleder med mingel, sen får du och dina nätverkskollegor uppleva Liseberg tillsammans. En härlig möjlighet att få nya kontakter och fördjupa de befintliga när ni utmanar varandra i 3-kamp, upplever alla attraktioner, och avslutar med en god middag tillsammans!

Du får gärna ta med en gäst till detta event. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn…

Plats: Restaurang 1923, Plan 2,  Liseberg, Örgrytevägen 5, Göteborg

schema för dagen           

  • 15.00-16.00 Bubbel och tilltugg i Terassbaren
  • 16.00-18.00 3-kamp och åkyra
  • 18.15-21.00 2-rätters middag

Om Liseberg
Liseberg är en park för alla. Sedan 1923 har man  fått miljontals människor att mötas och trivas tillsammans. Här väntar äventyr, musik, spel, god mat och vackra trädgårdar under tre säsonger – sommar, halloween och jul.

Man har även bra erbjudanden för företag: Dags för konferens, företagsfest eller event? Inomhus-aktivitet eller aktivitet utomhus? Varva powerpointen med spunnet socker, ta en bensträckare med fria spel i Spelhuset eller bjud in till kick off med en platsbytarfest som går som på räls! Är vardagen en berg- och dalbana i sig väntar istället rofylld och hemma hos-atmosfär i natursköna Lisebergsbyn och centrala Hotell Liseberg Heden. Du bestämmer. På Liseberg hittar man lösningen!


Kontakt och Övrig information

Inträdet, alla attraktioner, mat och dryck till maten ingår kostnadsfritt för dig och din gäst. Ange din gästs uppgifter i anmälningsformuläret. Om du har några frågor får du gärna kontakta Jennifer.

 

Kontaktperson

Jennifer Häll, Regionsansvarig Göteborg

073-707 07 89

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad