24 oktober 2021

Upptäck Falkenberg Strandbad!

Alla grupper

Plats: Havsbadsallén 2A, Falkenberg. Tid: Kl 11:30 - 21:00

Upplev The Retreat Club – en oas precis vid havet!

Söndag 24 oktober bjuder Chefsnätverket Close i samarbete med Falkenberg Strandbad in till en härlig träff på en fantastisk resort med ett underbart läge mitt på Skrea strand.

Vi inleder dagen med lunch följt av en visning av Falkenberg Strandbad. Under din vistelse får du chansen att njuta av god mat och får lära känna chefer från andra nätverksgrupper än din egen under avslappnade former. Tillsammans får ni uppleva The Retreat Club – en stor härlig inglasad grönskimrande fristad med relaxsängar både inne och ute och sammanlagt fyra pooler.

schema för dagen:

11.30-12.00 Ankomst till hotellet                          
12.00-13:00 Lunch
13.00-13:45 Visning av anläggningen
14.00-15:30 Teambuilding
15.30-18:30 Egen tid
18.30-21:00 Middag med vinpaket


Om Falkenberg Strandbad

I Falkenberg, Halland, strax utanför centrum med ett underbart läge mitt på Skrea strand, ligger Falkenberg Strandbad, hotell med spa och konferens. Falkenberg Strandbad är ett av de finaste hotellen på västkusten och har en underbar strand som sträcker sig längs med kusten. Omgivningarna vid hotellet är lika avkopplande, exotiska och sköna som stranden är sommartid.

övrig information:
Mat och dryck till lunch och middag ingår i ditt medlemskap. Väljer du att övernatta kostar rummet 500 kr inklusive frukost, (betalas på plats). Antalet platser är begränsat, så anmäl dig innan det är för sent. För att få delta måste du vara medlem i Chefsnätverket Close. 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad