6 mars 2019

Ledarskap i en uppkopplad värld!

Alla grupper

Plats: Vasagatan 9, Göteborg, Sverige. Tid: Kl 8:00 - 10:00

Från kontroll till tillit!

Karin Zingmark delar den 6 mars på ett inspirerande vis med sig av konkreta tips och råd för hur du bygger en kommunikativ organisation baserad på tillit – en förutsättning för framgång i en uppkopplad värld.

Tid och plats:

08.00-08.30 Frukost
08.30-10.00 Föreläsning

Odd Fellow, Vasagatan 9, Göteborg Hitta dit

Digitalisering ger globalisering, ett högt tempo, krav på transparens och ett komplext medielandskap. Många organisationer präglas av osäkerhet, och flera tvingas se sig omsprungna när konkurrens dyker upp från oväntat håll. I och med detta måste vi omvärdera vår syn på ledarskap och kommunikation. Tiden då ledningen kunde delegera kommunikation till en kommunikationsavdelning som paketerade och förde ut företagets budskap är sedan länge förbi.

I dagens medielandskap måste företag bli kommunikativa fullt ut genom att lyssna, analysera världen utanför, ta till sig av kundinsikter och driva förändring i en ständigt pågående dialog med både medarbetare, kunder och omvärld. Ledarens uppdrag går därmed från att ha kontroll och prognostisera resultat till att skapa förutsättningar för ständig förändring genom dialog. Som ledare idag måste man kunna släppa kontrollen och lita på att jobbet blir gjort – oavsett var och när det utförs.

Övrig information:

Inbjudan skickas den 1 februari. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Vår eventpartner:

Mpya Finance är ett modernt och nytänkande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi. Tanken med Mpya Finance är enkel. Målet är att skapa en arena där briljanta människor vill arbeta, utvecklas och umgås,

Security by Webbfabriken.com