17 januari 2019

Att ta beslut under extrem stress!

Alla grupper

Plats: Vasagatan 9, Göteborg, Sverige. Tid: Kl 8:00 - 10:00

Frukostföreläsning 17 januari i Göteborg!

Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare Jonas Eriksson berättar då om likheterna mellan att skapa ett team på arbetsplatsen och ett team på planen. Där det gäller att våga ta snabba beslut under extrem press, sälja in dem och klara pressen när 22 spelare, 75 000 åskådare och flera hundra miljoner TV-tittare tycker han har gjort fel.

Tid och plats: 

08.00-08.30 Frukost
08.30-10.00 Föreläsning

Odd Fellow, Vasagatan 9, Göteborg Hitta dit

Jonas Eriksson ger dig ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi och Ronaldo  – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.  För Jonas har kombinerat sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Under sin föreläsning tar Jonas dig med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där alla beslut granskas i detalj, där pressen är enorm och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som ”världens svåraste jobb”, trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv.

Man behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsning. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling.

Övrig information:

Inbjudan skickades den 18 december till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i inbjudan. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.

 


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

070-877 16 21

VÅR EVENTPARTNER:

Event & konferens