4 september 2019

Utmana dig själv och utveckla ditt ledarskap!

Fokus Ledarskap

Plats: Malmöhusvägen 1, Malmö, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 16:00

Välkommen till en spännande nätverksdag den 4 september!


Tid och plats: 

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 16.00 Föreläsning, nätverkande & mingel

High Court, Malmöhusvägen 1, 211 18 Malmö

Peter Åberg berättar om sina erfarenheter som global förändringsledare med inslag från hans egen livshistoria: Hur han tog sig från att lära om att tala och gå efter en allvarlig olycka till att genomföra ett maraton. Peters föreläsning handlar om att utmana sig själv och sin grupp, att våga pröva saker utanför sin komfortzon och om hur man finner inre kraft när förutsättningarna förändras. Peter anser att man finner sin inre kraft genom att ha insikt om olika med- och motgångar och vad man lärt sig av dem. Ingenting är omöjligt så länge som du tror på dig själv och ditt lag.

Livslinje:

Innan nätverksdagen ska du förbereda dig på egen hand genom att göra en livslinje som kartlägger olika med- och motgångar i ditt privatliv, karriär och ledarskap. Är det någon eller några med- eller motgångar som har haft en särskild inverkan på ditt ledarskap idag och i så fall på vilket sätt?

Under dagens andra pass kommer deltagarna delas upp i mindre grupper där vi i förtroende delar med oss av en topp och två dalar samt hur dessa påverkat oss som ledare. Varje grupp sammanställer sedan sina reflektioner så att vi kan lära av varandra. Dagen avslutas med att vi tillsammans diskuterar gruppövningen och Peter ger dig verktyg som du kan använda i din egen verksamhet i syfte att stärka lagandan och nå gruppens mål.

KONTAKTPERSON

Elin Bergh, Medlemsansvarig

072-395 04 68

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

WF