30 augusti 2020

Upplev Marstrands Havshotell!

Alla grupper

Plats: Varvskajen 2, Marstrand, Sverige. Tid: Kl 12:00 - 23:00

Njut av den bohuslänska skärgården – nära hav och häll!

Söndag 30 augusti ordnar vi ett härligt event i samarbete med Marstrands Havshotell. Du som är medlem får nu chansen att njuta av en härlig dag och kväll i en fantastisk omgivning.

Under din vistelse, får du chansen att lära känna nya Close-kollegor, njuta av spännande mat och avslappnande bad. Mat och dryck till maten ingår kostnadsfritt. Vill du boka rum kostar det 500 kr.

Utifrån det annorlunda samhällsläget har vi tillsammans med Marstrands Havshotell vidtagit åtgärder för kunna träffas på ett säkert sätt. Därför finns det ett begränsat antal platser.


Om Marstrands Havshotelltel
Marstrands Havshotell ligger på den yttersta kajen innan havet tar över. Här finner du avkopplande boende, överraskande mat och ett salt spa. Med andra ord ett hotell att uppleva. Dessutom närhet till hav och häll på världens västligaste uteservering och rejäl omtanke à la Västkusten. Välkommen till ett saltare Marstrand. Under 1 timme från Göteborg.

 

Kontakt och Övrig information
Inbjudan skickades 6 augusti.. Anmäl dig med länken i mejlet. Mat och dryck till maten ingår, boendet kostar 500 kr, betalas på plats. Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig dig snarast. Ta gärna med badkläder.

Jennifer Häll, Medlemsansvarig

073-707 07 89

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad