12 maj 2021

Välkommen till MindShift – Growth That Matters

Alla grupper

Plats: digitalt. Tid: Kl 8:30 - 17:00

Close är officiell partner till the MindShift Conference som sänds digitalt från Handelshögskolan i Stockholm den 12 maj. Som Close-medlem kan du delta kostnadsfritt!

 

Tid
Onsdag 12 maj 08.30-17.00
Digitalt event

Vad är MindShift?
MindShift är ett samarbete mellan Stockholm School of Economics, Center for Social Sustainability (CSS) vid Karolinska Institutet, 29k och Stiftelsen Ekskäret. Tillsammans skapar de evenemang som fokuserar på hur mänskligt växande kan hjälpa oss att bättre möta organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar

Vad händer den 12 maj?
Då samlas ledare, experter och personer som brinner för mänsklig utveckling, med fokus på hur de kan hjälpa oss att möta organisatoriska, samhälleliga och globala utmaningar. Deltar gör bl.a. världsledande forskare och profiler som Otto Scharmer, Amy Edmondson, Peter Senge och Robert Kegan. Svenska profiler som Erik Fernholm, Jonna Bornemark och Jan Artem Henriksson m.fl kommer hålla i några av de 20 fördjupande workshops som kommer att erbjudas under dagen. Konferensen kommer också att vara den officiella lanseringen av The Inner Development Goals. Läs mer om Mindshift…

Som Close-medlem deltar du kostnadsfritt
Som Close-medlem deltar du kostnadsfritt den 12 maj och du har även möjlighet att bjuda med gäster som får delta till en rabatterat pris. Vi mejlar en inbjudan till alla Close-medlemmar efter påsk där du kan anmäla dig.

Anmäl gäster med rabatt/LinkedIn
Om du har kollegor eller vänner som skulle vilja delta så har de rabatt genom ditt medlemskap. De kan anmäla sig för 490 kr istället för (790-1290 kr). Använd koden: Close-partner-2021. Har du hittat hit för att du följer oss på LinkedIn eller Facebook är du välkommen att anmäla dig nedan med samma kod.

Anmäl dina gäster/LinkedIn

 

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad