5 september 2024

Nästa kapitel är AI och mixed reality…

Hållbarhet

Plats: Di Close-Chefsnätverket, Peter Myndes backe, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

…om strategi och ledarskap på den digitala arenan

Välkommen till en nätverksdag med Amer Mohammed som ger dig strategier för att hänga med i den teknologiska utvecklingen och trivas i dagens snabbföränderliga värld


Tid och plats:
Torsdag 5 september                                                                    

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes backe 12, Stockholm


ett nytt kapitel
Först kom internet som förändrade samhället, beteenden och hur vi gör affärer. Sen kom mobilen som förändrade allting fast på en mycket större skala. Nu är vi på väg in i nästa kapitel som kommer radikalt förändra beteenden, möjligheter till fler och större affärer samt ett helt annorlunda samhälle.

INNOVATION, AI OCH LEDARSKAP
Amer ger dig insikter om detta nya samhälle och talar om innovation, digitalisering och AI. Han berättar om ChatGPT – en banbrytande generativ AI som revolutionerar samhället, organisationer och individers sätt att interagera och lösa problem. Genom att förstå och generera naturligt språk förvandlar ChatGPT kommunikationen mellan människor och maskiner, effektiviserar processer och frigör kreativitet. Tänk dig att ha en intelligent medarbetare som kan assistera med allt från att svara på frågor till att skapa innovativa idéer. Med ChatGPT öppnar sig en värld av möjligheter för både företag och privatpersoner, vilket leder till en mer inkluderande, produktiv och dynamisk framtid. Ta steget in i AI-eran med ChatGPT och förändra ditt sätt att leva och arbeta. Under denna föreläsning lär du dig allt om ”nästa stora grej”!

Han visar hur du kan använda dessa avancerade teknologier för att utveckla din verksamhet och ger dig praktiska strategier för att din organisation ska hålla sig relevant och konkurrenskraftig. Du får även med dig kunskap inom modernt ledarskap, Amer ger dig de verktyg du behöver för att leda effektivt i dagens värld.


Låt disruption bli en konkurrensfördel

Disruptiva teknologier och affärsmodeller kan vara ett hot eller en möjlighet. Med Amer lär du dig att vända disruption till en konkurrensfördel, och ge din organisation den edge den behöver för att trivas i dagens snabbföränderliga värld.

Du får med dig:

 • En omfattande översikt av de senaste trenderna och innovationerna inom digitalisering samt praktiska strategier för att vara relevant och konkurrenskraftig.
 • Du lär dig om innovation, inklusive AI:s roll i att driva innovation och den etiska och rättsliga betydelsen av AI.
 • Verktyg för att leda effektivt i den snabbföränderliga världen och vända disruption till en konkurrensfördel för din organisation.
 • När teknik idag är en commodity, någonting som alla har tillgång, hur ska man då tänka som bolag? Vad är det man kan fokusera på som gör att man vinner över kunderna?

Amer gör dig redo att tackla utmaningarna i dagens snabbt utvecklande teknologiska landskap. Missa inte chansen att lyssna till honom

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

OMDÖMEN FRÅN VÅRA MEDLEMMAR SOM LYSSNAT TILL AMER

 • Bland de bästa föreläsare jag sett!
 • Mycket intressant, gav mig flera möjliga förbättringsförslag för min verksamhet.
 • Otroligt intressant föreläsning med mycket tankeväckande information.
 • Inspirerande och intresseväckande. Fick många nya idéer!
 • Bra och roligt presenterat, gav en tankeställare om framtiden.
 • Hjärnan är proppfull med idéer efter denna föreläsning.
 • Intressant och engagerande. Framtidsvisionärt på ett rimligt sätt.

Välkommen!

 

Kontaktperson

Kicki Forsberg, Nätverksledare

070-877 16 30

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

Security by Webbfabriken.com