31 mars 2020

Livestream: Kraften i ett starkt medarbetarengagemang – nu viktigare än någonsin!

Alla grupper

Plats: Chefsnätverket Close AB, Peter Myndes backe, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:00 - 10:00

Information till dig som är anmäld till frukostföreläsningen 31 mars med Niklas Delmar om medarbetarengagemang

Då vi har flera hundra anmälda gäster till denna föreläsning och vill göra allt vi kan för att undvika smittspridning kommer vi nu i stället sända Niklas föreläsning via en livestream. Är du medlem kommer du få en inbjudan till denna stream. Vill du lyssna kan du anmäla dig nedan.

Anmäl dig här!


Välkommen till en föreläsning med Niklas Delmar 31 mars som ger dig en rad insikter kring kraften i ett starkt medarbetarengagemang
.

Tid och plats:

08.30-09.45 Stream

Lokal: Föreläsningen livestreamas

Ökat engagemang ger ökad lönsamhet och ett bättre samhälle
Arbetspsykologi-forskning visar att engagemang korrelerar starkt både med individens eget välbefinnande och prestation samt med organisationens måluppfyllelse, lönsamhet och omsättning.

Att bygga goda resultat på kort sikt, utan att samtidigt ta hand om medarbetarnas engagemang, är inte hållbart över tid. Har vi hållbara medarbetare blir också våra prestationer och resultat långsiktigt hållbara och samhället mår bättre i stort.

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

Övrig information

Inbjudan skickas 13 februari, anmäl dig via länken i mejlet.  Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

WF