19 oktober 2020

Välkommen till Sankt Jörgen Park

Alla grupper

Plats: Sankt Jörgen park, Knipplekullen 8-10, Göteborg, Sverige. Tid: Kl 12:00 - 23:00

Upplev Sankt Jörgen Park – ett himmelrike för kropp och själ!

Intresset för detta event har varit rekordstort och det är nu fullbokat. Är du medlem och vill ställa dig på reservlistan, kan du mejla till evenemang@close.se

Måndag 19 oktober får du som är medlem upptäcka Sankt Jörgen Park tillsammans med dina nätverkskollegor. En chans att få nya kontakter samtidigt som ni tillsammans njuter av en härlig anläggning med möjlighet till träning, spa, avkoppling och god mat.

Mat och dryck till maten ingår kostnadsfritt. Vill du boka rum kostar det 500 kr. 

Schema för dagen

Vi inleder med lunch kl 12:00, följt av en visning av Sankt Jörgen Park. Sen finns det möjlighet att delta på ett gemensamt gruppträningspass. Under eftermiddagen finns det gott om tid att mingla och njuta av anläggningens SPA. Sen samlas vi igen klockan 18.30 för att äta middag ihop.

Om Sankt Jörgen Park
Sankt Jörgen Park är en unik anläggning i Göteborg som erbjuder såväl spa, konferens, hotell, träning på vår Sport Club, golf och restauranger. Här finner du vad som förmodligen är Västkustens och hela Sveriges vackraste spa med unik sparitual. Du bor och konfererar på detta prisbelönta designhotell och avnjuter god mat i någon av hotellets restauranger. En 18-håls golfbana finns på pitchavstånd från hotellet, så även en sportclub med stort utbud av gruppträningspass och gym. Personlighet och passion genomsyrar anläggningen. Det kommer du snart att märka!

 

Kontakt och Övrig information
Inbjudan skickas 23 september. Anmäl dig med länken i mejlet. Mat och dryck till maten ingår, boendet kostar 500 kr, betalas på plats. Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig snarast. Ta gärna med tränings- och badkläder.

Thomas Örnquist, Medlemsansvarig

070-760 60 60

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad