29 augusti - 30 augusti 2021

Nätverka på Kust Hotell & Spa

Alla grupper

Plats: KUST Hotell & Spa, Hamngatan 60, Piteå. Tid: Kl 12:00 - 9:00

Upptäck norra sveriges nya designhotell!

Söndag 29 augusti  bjuder Close i samarbete med Kust Hotell & Spa in till en härlig träff på ett av Sveriges finaste designhotell. Du får upptäcka en fantastisk anläggning med Norrlandskustens högst belägna skybar och spaterrass och njut av god mat i en restaurang med internationell atmosfär. Missa inte chansen att  lära känna och nätverka med nya Close-medlemmar i en underbar miljö..

Utifrån det annorlunda samhällsläget har vi tillsammans med Kust Hotell & SPA vidtagit åtgärder för kunna träffas på ett säkert sätt. Därför finns det ett begränsat antal platser. Logi i enkelrum inklusive frukost kostar 500 kronor.

Kust Hotell & Spa

Kust Hotell & Spa är så mycket mer än norra Sveriges nya designhotell. Det är en upptäcktsresa längs Piteälven – från fjällen i norr till hav och skärgård i söder. En berättelse i 14 kapitel, eller våningar om du så vill. Upptäck Norrlandskustens högst belägna skybar och spaterrass, 97 rum, fyra unika årstidssviter, en konferensvåning med fullservice, erkänd restaurang och lounge med internationell atmosfär. Upptäck ditt KUST!

Schema för vistelsen

  • 12.00 Samling i foajén.
  • 12:30 Lunch
  • 13:30 Presentation och visning av KUST Hotell & Spa
  • 14:15 Inchecking
  • 14:45 Samling i Spa-loungen för info om Sparitualen
  • 18:30 Vi träffas i Skybaren för en fördrink
  • 19:00 Trerättersmiddag

Kontakt och Övrig information
Inbjudan skickas i juni. Anmäl dig med länken i mejlet. Mat och dryck till maten ingår, boendet kostar 500 kr, betalas på plats. Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig dig snarast. Ta gärna med badkläder.

 

Thomas Örnquist, Medlemsansvarig

070-760 60 60

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad