17 mars 2020

Inställt: En kväll för livet!

Alla grupper

Plats: Palladium, Södergatan 15, Malmö, Sverige. Tid: Kl 19:00 - 21:00

Kära Close-medlem och gäst.

 

Vi behöver tyvärr ställa in Close Friends i Malmö den 17 mars. Close Friends är våra största evenemang, och med anledning av de nya direktiven från Folkhälsomyndigheten så kommer vi att flytta fram Close Friends till dess att det går att genomföra på ett säkert sätt. 

 

Du som är anmäld som gäst är också varmt välkommen till nästa Close Friends.

 

För fyra år sedan gjorde vi ett av våra mest uppskattade event – och nu är det dags igen! Räkna med en känslosam och underhållande kväll full av insikter.

Vår konferencier Kattis Ahlström kommer guida oss igenom en kväll full av livshistorier som berör, härlig musik från Triple & Touch och glada ungdomar från Star for Life- skolor i Sydafrika. Anmäl dig nu – och glöm ej att på detta event är kollegor, vänner och respektive varmt välkomna!

Möt Star for Lifes grundare
Du kommer att få insyn i det arbetet som ditt nätverk gör tillsammans med Star for Life och vilka resultat det ger. Under kvällen får du möta elever från skolorna i Sydafrika som delar med sig av sina livshistorier, och lyssna till Star for Lifes grundare, Christin och Dan Olofsson som berättar varför de valt att göra skillnad.

Välkommen!

Tid och plats

Tisdag 17 mars
18:00 – 19.00 Incheckning

19:00 – 21.00 Föreläsning med paus

Palladium, Södergatan 15, Malmö

Övrig information

Barerna kommer vara öppna med dryck och snacks  men vi serverar ingen mat så ät gärna innan eventet börjar. Som medlem  får du bjuda med upp till fyra gäster till denna härliga kväll. Inbjudan skickas 6 februari till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i mejlet.

Vår eventpartner

 

Se en film om Star for Life

Välkommen!

 


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad