14 november 2023

Från inköpschef till domänexpert – ta dina inköpsbeslut till nästa nivå!

Inköp

Plats: Peter Myndes backe 12, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till en nätverksdag med Amer Mohammed som ger dig VERKTYGEN och kunskapen för att navigera i den snabbt föränderliga teknikvärlden


Tid och plats
Tisdag 14 november                                                                   

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes Backe 12, Stockholm


Välkommen till framtiden för inköp
Tidigare var inköpschefen den person man gick till när det var dags att handla upp en produkt, vara eller tjänst. Men med en teknik som utvecklas snabbare än någonsin tidigare, kan du inte lita på traditionella inköpsprocesser som tar månader att slutföra. Det är här den nya rollen som domänexpert kommer in i bilden.

Som domänexpert har du örat mot marken och blicken framåt mot framtida tekniktrender och beteenden. Du är en expert på ditt område och du håller dig ständigt uppdaterad om allt som händer runt om i världen. Du förutspår och reagerar på förändringar inom din bransch och du kan snabbt anpassa inköpsprocesserna till de senaste teknologiska trenderna.

Du kanske undrar vad som har hänt med den traditionella inköpschefen? Jo, den rollen har decentraliserats till dig och andra domänexperter som har den nödvändiga kunskapen för att ta inköpsbeslut snabbt och effektivt.

Så varför är det viktigt att vara en domänexpert?
En enkel sak som när Apple släpper en ny funktion kan förändra hela upphandlingsprocessen, och du måste vara redo för att hantera det. Som domänexpert kommer du att vara väl förberedd för alla tekniska förändringar och du kan hjälpa ditt företag att hålla sig i framkant av branschen.

Om du vill lära dig mer om hur du kan bli en framgångsrik domänexpert och ta ditt inköpsbeslut till nästa nivå, så är det här rätt nätverksdag för dig. Vi kommer att ge dig verktygen och kunskapen du behöver för att navigera i den snabbt föränderliga teknikvärlden.

Kom och bli en del av framtiden av inköp!

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Välkommen!

Kontaktperson

Kicki Forsberg, Nätverksledare

070-877 16 30

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

Security by Webbfabriken.com