22 maj 2024

Nästa kapitel är AI och mixed reality – om strategi och ledarskap på den digitala arenan

Kundservice

Plats: Peter Myndes backe 12, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till en nätverksdag med Amer Mohammed som ger dig strategier för att hänga med i den teknologiska utvecklingen och trivas i dagens snabbföränderliga värld


Tid och plats:
Onsdag 22 maj                             

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes backe 12, Stockholm


ett nytt kapitel

Först kom internet som förändrade samhället, beteenden och hur vi gör affärer. Sen kom mobilen som förändrade allting fast på en mycket större skala. Nu är vi på väg in i nästa kapitel som kommer radikalt förändra beteenden, möjligheter till fler och större affärer samt ett helt annorlunda samhälle.

INNOVATION, AI OCH LEDARSKAP
Amer ger dig insikter om detta nya samhälle och talar om innovation, digitalisering och AI. Han berättar om ChatGPT – en banbrytande generativ AI som revolutionerar samhället, organisationer och individers sätt att interagera och lösa problem. Genom att förstå och generera naturligt språk förvandlar ChatGPT kommunikationen mellan människor och maskiner, effektiviserar processer och frigör kreativitet. Tänk dig att ha en intelligent medarbetare som kan assistera med allt från att svara på frågor till att skapa innovativa idéer. Med ChatGPT öppnar sig en värld av möjligheter för både företag och privatpersoner, vilket leder till en mer inkluderande, produktiv och dynamisk framtid. Ta steget in i AI-eran med ChatGPT och förändra ditt sätt att leva och arbeta. Under denna föreläsning lär du dig allt om ”nästa stora grej”!

Han visar hur du kan använda dessa avancerade teknologier för att utveckla din verksamhet och ger dig praktiska strategier för att din organisation ska hålla sig relevant och konkurrenskraftig. Du får även med dig kunskap inom modernt ledarskap, Amer ger dig de verktyg du behöver för att leda effektivt i dagens värld.

Nätverkande
Under dagen finns finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning men också för att få tips och råd kring dina aktuella utmaningar samt få använda din erfarenhet och kunskap för att stötta dina kollegor i gruppen.

Välkommen!

Kontaktperson

Kicki Forsberg, Nätverksledare

070-877 16 30

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om gruppen och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

Security by Webbfabriken.com