6 september 2023

Nästa kapitel är AI och Mixed Reality – om strategi och ledarskap på den digitala arenan

Verksamhetsledning

Plats: Peter Myndes backe 12, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till en nätverksdag med Amer Mohammed som ger dig strategier för att hänga med i den teknologiska utvecklingen och trivas i dagens snabbföränderliga värld


Tid och plats
Onsdag 6 september                                                                                   

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes backe 12,  Stockholm


ett nytt kapitel
Först kom internet som förändrade samhället, beteenden och hur vi gör affärer. Sen kom mobilen som förändrade allting fast på en mycket större skala. Nu är vi på väg in i nästa kapitel som kommer radikalt förändra beteenden, möjligheter till fler och större affärer samt ett helt annorlunda samhälle.

INNOVATION, AI OCH LEDARSKAP
Amer ger dig insikter om detta nya samhälle och talar om innovation, digitalisering och AI. Han berättar om ChatGPT – en banbrytande generativ AI som revolutionerar samhället, organisationer och individers sätt att interagera och lösa problem. Genom att förstå och generera naturligt språk förvandlar ChatGPT kommunikationen mellan människor och maskiner, effektiviserar processer och frigör kreativitet. Tänk dig att ha en intelligent medarbetare som kan assistera med allt från att svara på frågor till att skapa innovativa idéer. Med ChatGPT öppnar sig en värld av möjligheter för både företag och privatpersoner, vilket leder till en mer inkluderande, produktiv och dynamisk framtid. Ta steget in i AI-eran med ChatGPT och förändra ditt sätt att leva och arbeta. Under denna föreläsning lär du dig allt om ”nästa stora grej”!

Han visar hur du kan använda dessa avancerade teknologier för att utveckla din verksamhet och ger dig praktiska strategier för att din organisation ska hålla sig relevant och konkurrenskraftig. Du får även med dig kunskap inom modernt ledarskap, Amer ger dig de verktyg du behöver för att leda effektivt i dagens värld.

Låt disruption bli en konkurrensfördel
Disruptiva teknologier och affärsmodeller kan vara ett hot eller en möjlighet. Med Amer lär du dig att vända disruption till en konkurrensfördel, och ge din organisation den edge den behöver för att trivas i dagens snabbföränderliga värld.

Du får med dig:

  • En omfattande översikt av de senaste trenderna och innovationerna inom digitalisering samt praktiska strategier för att vara relevant och konkurrenskraftig.
  • Du lär dig om innovation, inklusive AI:s roll i att driva innovation och den etiska och rättsliga betydelsen av AI.
  • Verktyg för att leda effektivt i den snabbföränderliga världen och vända disruption till en konkurrensfördel för din organisation.

Amer gör dig redo att tackla utmaningarna i dagens snabbt utvecklande teknologiska landskap. Missa inte chansen att lyssna till honom

NÄTVERKANDE

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Välkommen!

 

Kontaktperson

Lisa Dickson Grewin, Nätverksledare

076-020 02 81

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com