21 mars 2022

Inspirationsföreläsning om mod, äventyr och inställning

Alla grupper

Plats: digital. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Ta ett djupt andetag och häng med på ett inspirerande äventyr på både höjden och djupet med annelie Pompe


Tid
Måndag 21 mars                                            

08.30-09-30 Föreläsning som livestreamas digitalt

På grund av sjukdom har vi tvingats flytta fram denna föreläsning. Är du anmäld behöver du inte göra någonting. Din anmälan kvarstår och du kan använda samma länk för att se föreläsningen. 

med vilken attityd och inställning möter du livet?
Annelie Pompe som är en av Sveriges främsta äventyrare berättar denna morgon om äventyr jorden runt men även om det som händer innan och efter. Du kommer att få följa med på en resa kopplad till både ledarskapet på arbetet och i vardagslivet, och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever.

Annelie menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på Mount. Everest. Tankarna påverkar allt vi gör och väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja att vara medveten om vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning.

Teman som Annelie tar upp

  • Mod och Rädsla
  • Målfokusering
  • Riskhantering och utmaningar
  • Passion och motivation
  • Anneli ger dig under morgonen verktyg för att hjälpa dig att bli mentalt starkare

Välkommen!

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

Övrig information

Anmäl dig via länken i mejlet. Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får anmäla två gäster förutom dig själv.

 

KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad