17 maj 2024

Lärdomar om ett ledarskap i konstant förändring

Verksamhetsledning

Plats: Di Close-Chefsnätverket, Peter Myndes backe, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

”Om jag visste då vad jag vet idag…”
en Nätverksdag med Casten Almqvist om LEDARSKAp i företag med starkt förändringstryck och hög synlighet

Tid och plats:
Fredag 17 maj                                    

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes backe 12, Stockholm


Ledarskapstips till mitt yngre jag
Casten har lång erfarenhet som ledare för företag i branscher präglade av konstant transformation i högt tempo. Efter elva år klev han 2022 av rollen som VD för TV4 där han även ingick i ägarbolaget Telias koncernledning som chef för affärsområdet TV & Media där även finska tv bolaget MTV ingår. Dessförinnan arbetade han bland annat som VD för Dagens industri, reklambyråkedjan McCann och TV3. Senare i vår tillträder han som ordförande för Bonnier News. Sedan tidigare sitter han bland annat som ordförande för Bonnier Books och i styrelserna för Uppsala universitet och SF Studios.

Casten ger sitt yngre jag en samling smärtsamma insikter. Han bjuder samtidigt in oss till en diskussion om vilken typ av lärdomar man måste dra genom att själv göra misstag och vilka misstag man faktiskt kan undvika även som ung ledare. Vi får bland annat höra om den största missuppfattningen kring kommunikation, varför pitchförbud är viktigt när man bygger företagskultur samt det oförlåtliga misstaget många gör när de delegerar.

NÄTVERKANDE

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Kontaktperson

Lisa Dickson Grewin, Nätverksledare

076-020 02 81

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com