15 mars 2023

Skydda din verksamhet mot hacking

IT och CIO:s

Plats: Jacy’z Hotel & Resort, Drakegatan, Göteborg, Sverige. Tid: Kl 8:00 - 15:45

Välkommen till en nätverksdag om it-säkerhet med David Jacoby

Tid och plats:
Onsdag 15 mars                                                                      

08.00 – 09.00 Frukost och tid för att träffa dina nätverkskollegor – vi kommer få ta del av Jacy’z härliga frukostbuffé
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Jacy’z Hotel och Resort, Drakegatan 10, Göteborg


David Jacoby har över 25 års erfarenhet av IT-säkerhet och professionell hacking. Han  har vunnit flera priser som talare, för sin unika forskning och för sitt arbete för att stoppa digital brottslighet. Under dagen berättar David om komplexiteten och nödvändigheten av IT-säkerhet. Detta är självklart något du redan förstår som IT-chef men David fördjupar din kunskap och visar även genom ett livehack hur enkelt det är att ta sig in i en dator om man har rätt kunskap.

David tar upp

  • Vad är ditt digitala värde? Varje individ – vare sig som anställd eller privat har man en prislapp på sig även om det är svårt att tro. Men vi är alla bara en bricka i spelet för de cyberkriminella.
  • Du får ta del av olika ”war-stories”. Vad är nyckelpunkterna som gjorde att några av våra största företag blev hackade och vad kan du lära dig av detta samt ta med dig till ditt företag så ni inte hamnar i samma situation.
  • Du kommer även på plats få se hur lätt det är att hacka en Mac-dator. David ger dig tips, tricks och viktiga lärdomar om vad du ska tänka på för att ytterligare förbättra säkerheten i din verksamhet.

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Välkommen!

Kontaktperson

Jennifer Häll, Regionsansvarig Göteborg

073-707 07 89

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Made by Webbfabriken.com