13 september 2023

Effektiv feedback – fallgropar och smarta tips

Fokus Ledarskap

Plats: Kök11, Honnörsgatan, Växjö, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till nätverksdagen 13 september med ledarskapscoachen Elizabeth Kuylenstierna

 

Tid och plats:
Onsdag 13 september                                                                 

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Kök11, Honnörsgatan 15, Växjö


Välkommen till en dag då Elizabeth med humor och inspiration presenterar grunderna i feedback. Hon berättar om fallgropar och vanliga misstag, liksom lyckträffar och smarta tips som kan få dig och din grupp att utvecklas långt utöver det förväntade.

Törsten efter återkoppling
Ända sedan människans begynnelse när vi endast överlevde om vi tillhörde flocken har vi haft ett livsviktigt behov av bekräftelse, tillhörighet och att bli sedda. Det är ett behov som följer oss genom hela livet, som barn ganska påtagligt och sedan vidare i vuxen ålder. Vi försöker hantera törsten efter återkoppling, kvitto på att vi betyder någonting, att vi finns.


Människor växer av feedback
Om vi visste hur mycket feedback betyder för motivationen och i nästa steg prestationen, skulle det stå längre upp på dagordningen. I Sverige är vi ofta rädda för att ge feedback i vår strävan att inte göra våra medmänniskor upprörda eller ledsna, orsaka dålig stämning eller konflikter. I själva verket är all feedback en önskan att fortsätta relationen och samarbetet, men göra några förbättringar eller förändringar för framtiden. Hur kan det vara dåligt?

Människor växer av feedback, ändå råder brist i kunskap hur man ger feedback, och hur man tar emot. Företag växer av att medarbetarna får feedback: de mest lönsamma företagen ger 20 % mer feedback än de minst lönsamma. Så vad väntar du på

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.


NÅGRA OMDÖMEN FRÅN VÅRA MEDLEMMAR SOM LYSSNAT TILL ELIZABETHS FÖRELÄSNINGAR
  • Påläst, kunnig och superproffsig.
  • Otroligt bra och tankeväckande!
  • Bra, tydligt användbart i verkligheten. Goda exempel att ta med sig hem. Absolut en av de bästa föreläsningarna hittills.
  • Inspirerande, jättebra! Bra insikter = verktyg, TACK!
  • Superbra! Härliga tips att ta med både hem o till arbetet.

Välkommen! 

 

Kontaktperson

Viktor Kastengren, Nätverksledare

070-366 78 96

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com