7 maj 2021

Inspirationsföreläsning: Hör du i syne? Utveckla din kommunikation!

Alla grupper

Plats: digitalt. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Den 7 maj får du njuta av en fartfylld digital föreläsning om samarbete, konflikthantering, ledarskap och kommunikation i en enda rolig röra med Eric Thyrell

Tid och plats:
Fredag 7 maj

08.00-08.30 Frukost
08.30-09.30 Föreläsning som även streamas

Digital föreläsning

Lär dig anpassa din kommunikation efter mottagaren
Livet består av alla möjliga slags möten mellan människor. Konsten att etablera givande relationer, att bli bättre på att kommunicera och samarbeta är några av de viktigaste förmågor vi kan utveckla och träna oss på. Problemet är att vi ofta kommunicerar med andra såsom vi själva föredrar att kommunicera, istället för att anpassa vår kommunikation efter den vi har framför oss. Detta skapar lätt missförstånd, onödiga konflikter och svårigheter att samarbeta.

Detta är en skrattfylld och lättsam föreläsning för dig som vill slipa på din kommunikation och förmåga att komma överens och samarbeta med andra. Timmen med Eric är fullmatad med insikter och “aha”-upplevelser. Roliga övningar varvas med beprövade kommunikativa metoder som du kan applicera direkt. Det här är en föreläsning utan en enda powerpoint!

Våra samarbetspartners
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

Stockholm City Conference Centre hjälper dig att planera och anordna lyckade möten, stora som små. I Norra Latin och Folkets Hus finns storslagna salar, trivsam konferensvåning och rum som kan kombineras för att passa alla önskemål. Vi har det som behövs för den perfekta sammankomsten: avancerad teknik, förstklassig mat & dryck och kunnig personal.

 

Övrig information:

Inbjudan skickades 7 april, anmäl dig via länken i mejlet. Frukostföreläsningen/streamen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig två gäster eller skicka dessa i ditt ställe.

 

KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad