3 oktober 2024

Trump eller Biden – ett ödesval för världen

Alla grupper, Ägare och entreprenör

Plats: digital. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Folke Rydén berättar med värme och humor om förutsättningarna och konsekvenserna av det som kommit att kallas världens viktigaste val

Tid
Torsdag 3 oktober                                    

08.30-09.30 Föreläsningen livestreamas digitalt


vem vinner och vad innebär det för världen?
Tisdagen den 5:e november är det presidentval i USA. Återigen ställs Biden och Trump mot varandra, och återigen håller världen andan. Vem vinner, och vad betyder det för oss alla? Aldrig har så mycket stått på spel! Den mångfaldigt prisbelönade dokumentärfilmaren och SVT:s tidigare USA korrespondent Folke Rydén gästar oss denna morgon. Han ger dig bakgrunden och förutsättningarna inför valet och beskriver hur det moderna USA ser ut idag. Folke har sedan 1992 bevakat nästan alla presidentval i USA. Något som resulterat i en rad internationellt uppmärksammade och prisbelönta dokumentärfilmer. Senast ”Från Clinton till Clinton” (2016), och ”Trump och komikerna” (2020).

Om den falnande amerikanska drömmen
Missa inte Folkes trollbindande föreläsning när han beskriver dagens polariserade amerikanska politik och samhälle. Bland alla analyser, opinionsundersökningar och spekulationer inför USA:s presidentval kryper Folke under huden på amerikanerna. Det handlar om den amerikanska drömmen – den ser inte ut som förr, alla är inte sin egen lyckas smed – och det är inte givet att nästa generation ska få det bättre.

Missa inte en superintressant morgon med Folke om ett val som berör oss alla och ett Amerika i förändring.

Välkommen att delta digitalt den 3 oktober.

Du som medlem får gärna bjuda med två gäster, ange deras uppgifter längst ned i anmälan.
Denna föreläsning presenteras i samarbete med Invici.


Möt vår samarbetspartner invici
Att hitta rätt kvalificerad ekonom kan vara en utmaning, med Invici är det enklare. Vi är specialiserade på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi.

Vi använder vår djupa branschkunskap och ett omfattande nätverk för att hitta din nästa nyckelroll inom ekonomi. Som Anders Zetterlund, en av våra erfarna medarbetare, uttrycker det:

”Trots att vi som arbetar på Invici har många års gemensam erfarenhet inom ekonomi, rekrytering samt interim, så kommer vi aldrig att sluta vara ödmjuka inför uppgiften. De roller vi samarbetar med våra kunder kring är affärskritiska positioner, det har vi största respekt för.”

Klas Bonde, VD:

”Från dag ett på Invici har jag varit omgiven av ett team som är oöverträffat i sin expertis inom ekonomi och talanganskaffning. Här möter du inte bara kompetens, du möter personer som verkligen kan konsten att hantera individer.”

Är du redo att uppleva skillnaden?

Klicka här för att boka ett möte med Klas Bonde, VD för Invici

 

Övrig information

Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Di Close och du får även bjuda med dig två gäster att följa föreläsningen via stream.

 

KONTAKTPERSON

Alicia Sandberg, administratör

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Bild: American Divisions / Matt Hecht / rawpixel / CC BY-SA 2.0

Security by Webbfabriken.com