18 oktober 2023

Hot mot Sveriges säkerhet – risker och näringslivets roll

Alla grupper

Plats: digital. Tid: Kl 8:30 - 9:30

En föreläsning om säkerhet med Gunnar Karlson som tidigare var chef för Must – Sveriges militära underrättelsetjänst

Tid
Onsdag 18 oktober                                    

08.30-09-30 Inspirationsföreläsning som livestreamas digitalt
Efter föreläsningen kommer du ha möjlighet att ställa frågor till Gunnar

Du får gärna bjuda med två gäster, ange deras uppgifter längst ned i anmälan.
Denna föreläsning presenteras i samarbete med Invici.

näringslivet har en viktig roll att spela i totalförsvaret
Säkerhetsläget i vår omvärld är allvarligt. Ryssland är det mest närliggande hotet, men Kina och andra aktörer hotar också Sveriges säkerhet. Sverige är i färd med att förstärka totalförsvaret, både den militära och den civila delen. Näringslivet har också en viktig roll att spela i det sammanhanget och behöver också för sin egen skull förstå vilka risker som finns och hur man bör skydda sig mot dem. Gunnar guidar dig och berättar vad du kan göra för att förbereda dig på bästa sätt.

Gunnar tar upp

  • Vad behöver vi veta?
  • Hur ska vi tänka?
  • Hur kan vi förbereda oss?

Missa inte denna viktiga morgon med en av säkerhetsbranschens mest erfarna och kunniga föreläsare inom underrättelse- och säkerhetstjänst, säkerhetskydd samt totalförsvar.

Möt vår samarbetspartner invici
Att hitta rätt kvalificerad ekonom kan vara en utmaning, med Invici är det enklare. Vi är specialiserade på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi.

Vi använder vår djupa branschkunskap och ett omfattande nätverk för att hitta din nästa nyckelroll inom ekonomi. Som Anders Zetterlund, en av våra erfarna medarbetare, uttrycker det:

”Trots att vi som arbetar på Invici har många års gemensam erfarenhet inom ekonomi, rekrytering samt interim, så kommer vi aldrig att sluta vara ödmjuka inför uppgiften. De roller vi samarbetar med våra kunder kring är affärskritiska positioner, det har vi största respekt för.”

Klas Bonde, VD:

”Från dag ett på Invici har jag varit omgiven av ett team som är oöverträffat i sin expertis inom ekonomi och talanganskaffning. Här möter du inte bara kompetens, du möter personer som verkligen kan konsten att hantera individer.”

Är du redo att uppleva skillnaden?

Klicka här för att boka ett möte med Klas Bonde, VD för Invici

 

Övrig information

Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Di Close och du får även bjuda med dig två gäster att följa föreläsningen via stream.

 

KONTAKTPERSON

Alicia Sandberg, administratör

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Security by Webbfabriken.com