10 oktober 2019

Den nya åldern

Alla grupper

Plats: Fabriken, Textilgatan 31, Stockholm. Tid: Kl 8:00 - 10:00

Välkommen till en spännande morgon med framtidsspanaren John Mellkvist HOS VÅR FRUKOSTPARTNER FABRIKEN.

John har fått stort genomslag för sina tankar om ålder och hur vi minskar ålderismen i arbetslivet.

Tid och plats:

Fabriken, Textilgatan 31, Stockholm Hitta dit…

08.00-08.30 Frukost
08.30-10.00 Föreläsning

 

Samarbete över generationsgränserna
Under sin föreläsning berättar John om detta allt hetare framtidsämne och förklarar genom levande exempel och ny data varför åldersfrågorna boomar just nu, liksom varför både unga och äldre generationer har bättre förutsättningar och fler anledningar än någonsin att samarbeta.

Missa inte chansen att lyssna till John som är krönikör i SvD Perfect Guide och medverkar frekvent i olika medier som expertröst i ålders- och generationsfrågor.

 

Våra FRUKOSTpartners

 

Fabriken – Stockholms nya kreativa event- och konferensanläggning. I det moderna kreativa Hammarby Sjöstad med 900 kvadratmeter i bottenplanet på en gammal målerifabrik ligger en av Stockholms bästa eventlokaler för dina events, möten, konferenser och fester. Fabriken drivs av Arena Group – The nordic brand agency network.

Rätt föreläsare för rätt tillfälle. Vi samarbetar med Talarforum som är en oberoende talarförmedling. Det betyder att de hjälper sina kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för rätt tillfälle.

Övrig information

Inbjudan skickas i början av september, anmäl dig via länken i mejlet. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad