4 maj 2023

Gemensam nätverksdag: All kraft i samma riktning!

Fokus Ledarskap

Plats: Medlefors hotell & konferens, Medleforsvägen, Skellefteå, Sverige. Tid: Kl 11:00 - 20:00

Välkommen till en härlig nätverksdag för ledarskapsgrupperna i Luleå, Skellefteå och Umeå!


Tid och plats:

Torsdag 4 maj                                                                  

Tid: 11.00-20.00

Medlefors Hotell & Konferens, Medleforsvägen 2, Skellefteå
Det kommer finnas möjlighet att boka rum på Medlefors, mer information gällande detta kommer inom kort.


en gemensam träff!
Äntligen ska vi ha vår första gemensamma nätverksträff för medlemmarna i ledarskapsgrupperna i Luleå, Skellefteå och Umeå. Ska bli så kul! Vi träffas i Skellefteå hos vår samarbetspartner Medlefors Hotell & Konferens. Detta blir en utökad nätverksdag, fylld med härligt mingel, en spännande föreläsning med Jonas Bergqvist och roliga aktiviteter. Sen avslutar vi dagen med en fantastisk trerättersmiddag. En dag du inte vill missa helt enkelt!


Dagens föreläsning: All kraft i samma riktning
Vi har lyckats få hit Jonas Bergqvist som föreläser och delar med sig av sin kunskap under dagen. Det känns fantastiskt roligt att få lyssna till denna hockeyprofil som nu gör succé i näringslivet. .

En bakgrund som hockeyspelare
Jonas Bergqvist har en bakgrund som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Som uppfödd i en entreprenörsfamilj förstod han tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Efter hockeykarriären har han jobbat som ledare i fyra olika branscher.

TA DEL AV JONAS LÄRDOMAR FRÅN ELITIDROTTEN
Funderar du över att få all kraft i samma riktning så ger Sveriges näst meste landslagsman i ishockey Jonas Bergqvist, med ett OS-guld och tre VM-guld, dig svaret på vad han har lärt sig inom elitidrotten som han tagit med sig in i ledande roller i näringslivet under 20 år. Läs mer om Jonas ämne

Välkommen till härlig dag när vi äntligen får träffas alla tillsammans!

Vår samarbetspartner
Hemlika möten – konferens och hotell med nybakat och hemlagat
Medlefors Hotell & Konferens i Skellefteå har levererat professionella gästupplevelser sedan 1949 och vår passion är fortfarande densamma – att få just dig att trivas. Med naturen runt hörnet, 78 bekväma hotellrum, 14 rymliga konferenslokaler i varierande storlek, engagerad personal och skarpa möjligheter till digitala lösningar har vi något för både den lilla och stora gruppen. Och du.. vi vet vad vällagad mat gör för kropp och knopp och satsar alltid på hembakt, nylagat och lokalplockat.

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Kontaktpersoner

Thomas Örnquist, Nätverksledare Luleå

070-760 60 60

 

 

Anna Henning, Nätverksledare Umeå och Skellefteå

E-postLinkedIn

073-693 89 46

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Webbfabriken.com