10 september 2019

Att ta beslut under extrem stress!

Alla grupper

Plats: Luleå Basket, Bastugatan 6, Luleå. Tid: Kl 8:00 - 10:00

Välkommen på Frukostföreläsning 10 september i luleå!

Sveriges mest framgångsrika fotbollsdomare Jonas Eriksson berättar då om likheterna mellan att skapa ett team på arbetsplatsen och ett team på planen. Där det gäller att våga ta snabba beslut under extrem press, sälja in dem och klara pressen när 22 spelare, 75 000 åskådare och flera hundra miljoner TV-tittare tycker han har gjort fel.

Tid och plats:

08.00-08.30 Frukost
08.30-10.00 Föreläsning

Lokal: Luleå Basket, Luleå Energi Arena Bastugatan 6, Luleå

Jonas ger dig ett brett och väldigt unikt perspektiv på ledarskap och kommunikation. Hur man agerar chef för Zlatan, Messi och Ronaldo  – men även hur man bygger framgångsrika företag med vinnarkultur.  För Jonas har kombinerat sin karriär inom fotbollen med en minst lika framgångsrik karriär som entreprenör, där han i flera branscher har startat, byggt upp, drivit och sedan sålt bolag med stor framgång.

Under sin föreläsning tar Jonas dig med till en värld där möten med de stora stjärnorna är vardag, där alla beslut granskas i detalj, där pressen är enorm och där ett enda misstag kan avsluta karriären. Jonas berättar historien om varför han valde att skaffa sig det han beskriver som ”världens svåraste jobb”, trots att han egentligen inte behöver jobba mer i hela sitt liv.

Man behöver inte ha minsta intresse av fotboll för att ryckas med i Jonas föreläsning. Han berör många andra relevanta ämnen som är aktuella som ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering, inspiration och personlig utveckling

Övrig information:

Inbjudan skickas i augusti till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i mejlet. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

070-877 16 21

 

Våra samarbetspartners

Luleå Basket har mejslat ut en ambitiös plan. Man tänker påverka svensk lagidrott för damer. Ansatsen för sporten måste i grunden förändras och ribban väsentligt höjas. Både för klubben och svensk dambasket. Luleå Basket vill ge tjejerna en möjlighet att pröva lyckan som individ och dessutom kunna leva på något som de brinner för och älskar. 2014 startades resan på allvar under med visionen att bli ”Sveriges ledande damelitklubb – i Europa”.

 

Rätt föreläsare för rätt tillfälle. Vi samarbetar med Talarforum som är en oberoende talarförmedling. Det betyder att de hjälper sina kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för rätt tillfälle.

 

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

 

WF