26 januari 2024

Två sidor av ledarskapet – i strålkastarnas ljus och i näringslivet

Alla grupper

Plats: digital. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Missa inte denna efterlängtade come-back med Jonas Eriksson
han delar med sig av sina ledarskapserfarenheter på och utanför planen med lärdomar kopplat till ledarskap, internationell kommunikation, konflikthantering och personlig utveckling

Tid
Fredag 26 januari                                    

08.30-09-30 Föreläsningen livestreamas digitalt


Framgångsrik FOTBOLLSDOMARE OCH ENTREPRENÖR
Jonas Eriksson är Sveriges med framgångsrika fotbollsdomare med meriter från VM, EM och Champions League. Han är även författare, entreprenör, investerare, expert på Discovery Network och Sveriges Television och har medverkat i program som Draknästet och På Spåret.

Han berättar om varför han valde att skaffa sig vad han beskriver som ”världens svåraste jobb”. Ett arbete där det gäller att våga ta snabba beslut under extrem press, där allt granskas och där ett enda misstag kan avsluta karriären.

Ledarskap inom idrott och näringslivet – likheter och lärdomar
Jonas delar under morgonen med sig av lärdomar både från planen och utanför. Det blir en spännande historia där möten med superstjärnor, blixtsnabba beslut, arbete under extrem press, framgång och motgång samt teamwork är i centrum. Han beskriver även sin parallella karriär som entreprenör och talar om vilka likheter och lärdomar det finns mellan hans två karriärer när det gäller ledarskap, kommunikation och konflikthantering.

Missa inte denna intressanta morgon om hur man lyckas vara chef för Zlatan, Messi och Ronaldo och samtidigt skapa värde som entreprenör utanför fotbollsplanen.

Välkommen att delta digital den 26 januari!

Du som medlem får gärna bjuda med två gäster, ange deras uppgifter längst ned i anmälan.
Denna föreläsning presenteras i samarbete med Invici.


Möt vår samarbetspartner invici
Att hitta rätt kvalificerad ekonom kan vara en utmaning, med Invici är det enklare. Vi är specialiserade på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi.

Vi använder vår djupa branschkunskap och ett omfattande nätverk för att hitta din nästa nyckelroll inom ekonomi. Som Anders Zetterlund, en av våra erfarna medarbetare, uttrycker det:

”Trots att vi som arbetar på Invici har många års gemensam erfarenhet inom ekonomi, rekrytering samt interim, så kommer vi aldrig att sluta vara ödmjuka inför uppgiften. De roller vi samarbetar med våra kunder kring är affärskritiska positioner, det har vi största respekt för.”

Klas Bonde, VD:

”Från dag ett på Invici har jag varit omgiven av ett team som är oöverträffat i sin expertis inom ekonomi och talanganskaffning. Här möter du inte bara kompetens, du möter personer som verkligen kan konsten att hantera individer.”

Är du redo att uppleva skillnaden?

Klicka här för att boka ett möte med Klas Bonde, VD för Invici

 

Övrig information

Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Di Close och du får även bjuda med dig två gäster att följa föreläsningen via stream.

 

KONTAKTPERSON

Alicia Sandberg, administratör

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Security by Webbfabriken.com