30 augusti 2023

Hjärnhälsa och arbetsglädje – både för dig och teamet!

HR

Plats: Peter Myndes backe 12, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till nätverksdagen 30 augusti med hälsoexperten Leila Söderholm


Tid och plats

Onsdag 30 augusti       

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes Backe 12, Stockholm


Hitta strategier för välmående
Välkommen till en föreläsning och workshop med Leila Söderholm – en av Sveriges mest anlitade hälsoexperter som under dagen med energi, humor och värme förmedlar hur små förändringar ger stort utfall i vårt dagliga liv. Det finns strategier och metoder att använda för att hålla hjärnan pigg och kreativ. Hjärnans kemi styr dagligen de val vi gör. Med kunskap om hur det påverkar precis allt så är det möjligt att utnyttja det och styra istället för att bli styrd.

Leila djupdyker i den nyaste forskningen om kropp och hjärna samt gör kopplingar och översätter det till strategier i vårt dagliga liv som påverkar hur vi mår både på arbetsplatsen och privat. Allt är baserat på vad den senaste forskningen har kommit fram till efter tester och intervjuer med tusentals personer på svenska företag.

Några punkter som Leila tar upp

  • Pedagogiken – Hur får vi med oss våra medarbetare? Studier visar att det finns olika sätt att nå människor. Leila ger dig metoder/strategier för att motivera och inspirera andra på ditt företag till att främja sin hälsa.
  • Arbetsglädje – Hur skapar vi det själva? Hur påverkar vi vår arbetsgrupp positivt?
  • Sömn och Återhämtning  – riskfaktorer med stor inverkan.
  • Rätt näring – Vad ger kraft för hela dagen, hur påverkar kosten kroppens processer?
  • Stresshantering – Hur påverkar stress kroppen och vårt mående. Känslan av otillräcklighet är vanlig, hur arbetar vi metodiskt med det?
  • Självledarskap – Hur leder vi oss själva mentalt?
  • Stillasittande – Hur påverkar det koncentrationen, hjärnan och kroppen? Verktyg för att etablera variation under en arbetsdag.
  • Feedback, aktivt lyssnande, validering –  Att bli sedd, lyssnad på, få feedback och känna sig som en del av gemenskapen är alla viktiga faktorer för välmående.

Det blir en dag med Leila som man kan sammanfatta så här: Hälsa är en helhet, sömn, relationer, mål och stress är lika viktiga som kost och motion.

NÄTVERKANDE

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Välkommen!

Kontaktperson

Linnea Johansson Amri, Nätverksledare

073-543 33 96

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com