22 september 2020

Livestream: Omställning, ledarskap och beslut i total osäkerhet

Alla grupper

Plats: Livestream. Tid: Kl 10:00 - 11:00

Välkommen till en streamad föreläsning med innovationsgurun Magnus Penker


Tid:

Tisdag 22 september
10.00-11.00 via livestream

Dagens föreläsning
Vi står inför en historiskt utmanade situation. En situation som till vissa delar har likheter med spanska sjukan (1918-1920) och dessförinnan koleraspridningen 1820 och framåt. Magnus Penker, en av världens ledande experter på radikal innovation och transformation, bosatt i New York, leder nu omställningar och är rådgivare med sitt team på Innovation360 i 45 länder.

Uppdragen handlar om hur du tar kontroll över situationen, är kreativ och skapar motivation samt inspiration. Magnus och hans team är anlitade av flera regeringar, militären och 10% av världens största 100 företag. Han är också aktuell med en ny ljudbok på Storytel som berör samhällsförändringar. Missa inte att lyssna på Magnus i serien Innovationsgurun.

Verkliga exempel och handgripliga verktyg
Under Magnus föreläsning får du ta del av högaktuell information, verkliga exempel från nutid och tidigare katastrofer, samt handgripliga verktyg för att hantera situationen:

  • Mobilisering: Hur du ser positiva möjligheter och skapa motivation i din organisation.
  • Resurser: Säkra din supply, personal, kompetens och infrastruktur: Super-kluster, omställning och omfördelning av personal mellan bolag.
  • Accelerera: Arbeta, motivera och led online – hur gör man? Hur gör de bästa organisationerna?
  • Justera: Att ta rätt beslut och prioritera under total osäkerhet – metod och exempel.
  • Ta nya kliv: Hur samlar du in helt nya banbrytande idéer på 48 timmar – metod och exempel.
  • Navigera in i framtiden: Scenarioanalys och planera för post Corona – världen kommer se annorlunda ut…

Observera att föreläsningen är interaktiv. Vår chatt-funktion möjliggör frågor till Magnus. Är du medlem kommer du få inbjudan via mejl. Du som inte är medlem kommer ha möjlighet att se föreläsningen i efterhand (i 72h).

Se Magnus föreläsning i efterhand

 

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

 

KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad