2 juni 2023

Vad kan din verksamhet tjäna på den snabba utvecklingen i rymden?

Alla grupper

Plats: digital. Tid: Kl 8:30 - 9:30

En inspirerande föreläsning om att lära av rymden och tillämpa kunskapen i din verksamhet på jorden

Tid
Fredag 2 juni                                  

08.30-09-30 Inspirationsföreläsning som livestreamas digitalt
Du får gärna bjuda med två gäster, ange deras uppgifter längst ned i anmälan.


Kunskapen om rymden är nu tillgänglig för alla
Kunskapen om rymdens rikedom är nu tillgänglig för alla. I över ett sekel har denna kunskap varit reserverad för enbart ”raketforskning”, men inte längre! Företag och organisationer har mycket att lära av rymdforskningens metoder. Här finns något för alla: ledning, marknad, personal, försäljning, teknik, ekonomi och mer.

rymdens möjligheter ger praktisk nytta på jorden

Upptäck hur rymdens möjligheter kan ge konkret nytta på jorden. Mattias Hansson grundade tillsammans med astronauten Christer Fuglesang och rymddesignern Cecilia Hertz  I.S.A.A.C – International Space Asset Acceleration Company. Deras företag hjälper företag och organisationer att anpassa avancerad rymdforskning till jordens behov och skapa nya affärsmöjligheter.

För rymdbranschen håller på att bli en 1 Trillioner USD-industri (innan 2040, enligt bl.a. McKinsey).  Så även om du skulle vilja så har du inte råd att avstå rymden. Låt Mattias Hansson agera som din instegs-raket i denna spännande värld.

varför ska du som chef bry dig om rymden?

  • Innovativt ledarskap: Rymdens utveckling liknar internets revolution på 1990-talet. Det är avgörande för organisationer och ledare att hålla sig uppdaterade och förstå hur utvecklingen kommer påverka deras verksamhet och vilka vinster som kan göras.
  • Framtidssäkra din verksamhet: Förstå hur rymdteknologier och metoder kan revolutionera arbetsprocesser, effektivitet och konkurrenskraft för din organisation.
  • Gränslösa affärsmöjligheter: Rymdbranschen erbjuder enorma möjligheter. Var en del av denna expansiva marknad.

Mycket välkommen att delta digitalt den 2 juni!

 

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

 

Övrig information

Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Di Close och du får även bjuda med dig två gäster att följa föreläsningen via stream.

 

KONTAKTPERSON

Alicia Sandberg, administratör

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

 

Security by Webbfabriken.com