24 februari 2022

Hur kan vi innovativt styra inköp i kaotiska och komplexa situationer?

Inköp

Plats: Peter Myndes backe 12, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till nätverksdagen 24 februari med Nicholas Fernholm

Tid och plats
Torsdag 24 februari                                                                      

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Chefsnätverket Close, Peter Myndes Backe 12, Stockholm

Vilka faktorer påverkar vår framtid?
Nicholas Fernholm är en prisbelönt föreläsare som arbetar aktivt med automatiserade lösningar. Han har under Corona-krisen arbetat med uppstarten av Älvsjö epidemisjukhus och som projektledare på Command Center, den tillfälliga organisationen som genomförde inköp av skyddsutrustning till Region Stockholm under 2020. Under sin föreläsning fokuserar han på de största faktorerna som påverkar vår framtid och de lärdomarna som kommit från krisen.

Hitta nya arbetssätt
Enligt Nicholas står vi inför den mest föränderliga tiden i mänsklighetens historia, där inte bara Corona-krisen skakat om världen, utan digitalisering fortfarande utmanar sättet vi arbetar och hur våra organisationer fungerar. Många av våra traditioner och ramverk kring hur vi agerar och genomför upphandlingar och inköp, hinner inte med denna enorma förändring. Vi behöver utveckla våra arbetssätt. Med utgångspunkt från sin erfarenheter kring inköp av skyddsutrustning under Covid-19 krisen samt arbete med robotik och uppstart av fältsjukhus går Nicholas in på hur vi kan hitta nya sätt att hantera denna föränderliga framtid.

Du får med dig

  • Insikt om hur hälso- och sjukvården lyckades ställa om under Covid-19 och hur det kan relateras till din inköpsorganisation
  • Diskussion och insikter om att arbeta i komplexitet och kaos
  • Nya perspektiv för att hantera digitalisering
  • Konkreta exempel och diskussioner om hur du kan motivera innovation för dina medarbetare

Det blir en inspirerande och underhållande nätverksdag med Nicholas som har direktkontakt med den nyaste tekniken. Med fokus på vad som kommer påverka din inköpsorganisation i framtiden.

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.

Kontaktperson

Kicki Forsberg, Nätverksledare

070-877 16 30

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad