3 mars 2020

Frukostföreläsning: Kraften i ett starkt medarbetarengagemang…

Alla grupper

Plats: High Court, Malmöhusvägen, Malmö, Sverige. Tid: Kl 8:00 - 10:00

…för ökat välmående och förbättrade prestationer!

Välkommen till en frukostföreläsning 3 mars med Niklas Delmar som ger dig en rad insikter kring kraften i ett starkt medarbetarengagemang.


Tid och plats:

08.00-08.30 Frukost
08.30-10.00 Föreläsning

Lokal: High Court, Malmöhusvägen 1, Malmö

Ökat engagemang ger ökad lönsamhet och ett bättre samhälle
Arbetspsykologi-forskning visar att engagemang korrelerar starkt både med individens eget välbefinnande och prestation samt med organisationens måluppfyllelse, lönsamhet och omsättning.

Att bygga goda resultat på kort sikt, utan att samtidigt ta hand om medarbetarnas engagemang, är inte hållbart över tid. Har vi hållbara medarbetare blir också våra prestationer och resultat långsiktigt hållbara och samhället mår bättre i stort.

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

Övrig information

Inbjudan skickas 30 januari. Anmäl dig via länken i mejlet. Frukostföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Close och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvarn.

 


KONTAKTPERSON

Elin Bergh, Medlemsansvarig

072-395 04 68

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad