20 november 2020

Inspirationsföreläsning: Vinnande attityder!

Alla grupper

Plats: STREAM. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Välkommen till en streamad inspirationsföreläsning med Paal EvJenth


Tid och plats:

Fredag 20 november
Tid: 08.30-09.30 Föreläsningen livestreamas

Ta tillvara och utveckla dina vinnaregenskaper
Paal är övertygad om att vi alla är födda vinnare. Som barn har vi grundutbudet av vinnaregenskaperna inom oss: starkt självförtroende, nyfikenhet, fantasi, positivt tänkande, envishet, ärlighet och förmågan att leva i nuet. Tyvärr ser vi inte dessa egenskaper lika ofta hos vuxna. De försvagas ofta av yttre påverkan, Paal berättar hur vi tar vara på och utvecklar dessa egenskaper. Han tror att vi människor tar till oss kunskap bättre när vi har roligt därför är humor och högt tempo viktiga faktorer denna morgon.

Enkla sätt att skapa en positiv attityd

Paal Evjenth berättar om hur våra attityder skapas, och om hur man på enkla sätt kan ändra vanor för att utveckla en positiv och vinnande attityd. Han pekar på hur du med rätt inställning kan uppleva:

  • Större arbetsglädje
  • Bättre arbetsklimat
  • Högre resultat 
  • Bättre livskvalitet

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad