15 maj 2020

Livestream: Digital onboarding i förändringens tider

Alla grupper

Plats: Livestream. Tid: Kl 10:00 - 10:45

Välkommen till en Livestream med Paulin Larsen Berglöf.

Allt mer forskning visar på onboardingens betydelse för att engagera och behålla nya medarbetare. När förutsättningarna i omvärlden förändras måste vi dock ställa om och i många fall helt digitalisera processer. Men vad utskiljer en bra onboarding oavsett om den är analog eller digital?

Paulin ger  en introduktion till onboardingens tre grundpelare: förväntansbild, ledarskap och utvecklingsplan. Vad ska exempelvis den anställande chefen göra för säkra motivation även när en ny kollega introduceras remote? Och vad finns det för utmaningar och möjligheter för att säkerställa att förväntansbilden efterlevs när allt ställs på ända?

Delta i ett digital Close-rum
Eftersom behovet av erfarenhetsutbyte och möjlighet till objektivt bollplank dessa dagar är stort har vi satt upp ett digitalt Close-rum i direkt anslutning till denna streamade föreläsning för dig som är medlem

Denna gång kommer vi att ha tre frågeställningar som dagens föreläsare Paulin Larsen Berglöf (som även kommer att delta under diskussionstiden) tagit fram kopplat till ämnet. Mer info kring upplägg och frågeställningar kommer i kalenderinbjudan när du bekräftat ditt deltagande. När: 11.00 – 12.00 (mötesrummet öppnar för inloggning från 10.45) Ni delas slumpmässigt in i mindre grupper efter en kort samling.

Anmäl dig här (endast för medlemmar)

 

Observera att föreläsningen är interaktiv. Vår chatt-funktion möjliggör frågor till Paulin. Är du medlem kommer du få inbjudan via mejl. Du som inte är medlem kan se föreläsningen i efterhand.

Se föreläsningen i efterhand

 

Tid och plats:

Fredag 15 maj

Föreläsning 10.00 – 10.45 som livestreamas

Vår samarbetspartner
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

 


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad