21 januari 2021

Inspirationsföreläsning: Digital kommunikation som engagerar. Hur gör man?

Alla grupper

Plats: STREAM. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Välkommen till en föreläsning med röstcoachen och retorikern Per Furumo om hur du får fram ditt budskap på bästa sätt


Tid och plats:

Torsdag 21 januari

08.30-09.30 Föreläsning
Föreläsningen streamas.

Vad är det som får oss att lyssna?

  • Vad är det egentligen som påverkar hur vi tar in budskap?                                          
  • Varför triggas och attraheras vi till lyssning och interaktion av vissa men mindre av andra?

Det här är frågor som alltid är viktiga och som blivit än mer relevanta när vi talar om det digitala mötet och den digitala presentationen.

För det filter, när vi kommunicerar digitalt, som ska trängas igenom kräver att vi förstärker den muntliga kommunikationen liksom allt som hör därtill, det vill säga hur vi retoriskt och pedagogiskt förhåller oss till innehållet. Den som har insikter vad gäller detta kommer att ha stor nytta av dessa kunskaper även vad gäller fysiska möten/presentationer.

Under sin föreläsning synliggör Per Furumo detta och berättar vad det handlar om och utifrån detta ger han dig ett tydligt, enkelt och funktionellt verktyg.

Vad vi säger är viktigt, HUR kan avgöra genomslaget!

Välkommen!

Våra samarbetspartners
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

Stockholm City Conference Centre hjälper dig att planera och anordna lyckade möten, stora som små. I Norra Latin och Folkets Hus finns storslagna salar, trivsam konferensvåning och rum som kan kombineras för att passa alla önskemål. Vi har det som behövs för den perfekta sammankomsten: avancerad teknik, förstklassig mat & dryck och kunnig personal.

 

 

 

KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad