4 mars 2025

Från ingenjör till entreprenör – om digital utveckling och ledarskap

IT och CIO:s

Plats: High Court, Malmöhusvägen, Malmö, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

Välkommen till en nätverksdag med Pernilla Ramslöv – som driver ett av Sveriges mest uppmärksammade IT-bolag

Hon berättar om sin spännande resa och hur framgångarna har kommit tack vare hennes nyfikenhet och ett annorlunda ledarskapstänk.

Tid och plats:

Tisdag 4 mars                                                                              

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

High Court, Malmöhusvägen 1, Malmö


Vad krävs för att hänga med i den digitala utvecklingen?
Pernilla diskuterar vad som kommer krävas i framtiden för att hänga med i den digitala utvecklingen. Hon tar upp gigekonomi, digitalisering, entreprenörskap, affärsutveckling och sin syn på ledarskap. Genom sitt möjlighetsinriktade sätt att se på världen och förmåga att tänka affärsnytta och medmänsklighet kommer hon ge dig massor av nya perspektiv och insikter.

Det medmänskliga ledarskapet
Pernilla utgår från det medmänskliga ledarskapet. Hon tror på att möta andra på deras villkor och vet att det är vägen till framgång. Hon är genuint intresserad av sina medarbetare, att lära känna dem och att locka fram deras drivkrafter, styrkor och olika personligheter. Ett ledarskap som hon blivit prisad och uppmärksammad för.

AI och gigekonomi
Hon var tidigt ute med sitt intresse för AI. Redan år 2000 var Pernilla med och startade ett bolag som fokuserade på detta. Sedan dess har hon startat flera bolag och leder idag ett av Sveriges största IT-bolag som grundats av en kvinnlig VD – NOX Consulting. Här är de flesta medarbetarna gig:are, ca 3 000 personer.

Att bygga team
Pernilla har gjort resan och vet vad som krävs för att bygga team och lojalitet när de flesta inte är anställda i det egna bolaget. Med NOX har hon bevisat att det går att bygga stora organisationer på nya sätt. Hon vet också att fördelarna överväger nackdelarna och ser detta som framtidens anställningsform.

NÄTVERKANDE

Under dagen finns det  självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning men också för att få tips och råd kring dina aktuella utmaningar samt få använda din erfarenhet och kunskap för att stötta dina kollegor i gruppen.

Välkommen till en spännande dag med dina nätverkskollegor och Pernilla som berättar hur du gör det omöjliga möjligt!

 

KONTAKTPERSON

Elin Bergh, Medlemsansvarig

072-395 04 68

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com