23 augusti 2024

Den senaste forskningen om motivation – vad drivs och motiveras vi av?

Alla grupper, Ägare och entreprenör

Plats: digital. Tid: Kl 8:30 - 9:30

Petra Brohäll djupdyker i ämnet motivation och ger dig värdefulla insikter om hur du som ledare kan stödja dina anställda och främja en hållbar motivation

Tid
Fredag 23 augusti                                  

08.30-09.30 Föreläsningen livestreamas digitalt


Motivation är en avgörande faktor för prestation och välmående
Varför lyckas vi ibland att nå svåra och komplexa mål utan ansträngning, medan vi i andra fall kämpar väldigt hårt med att påbörja en superenkel uppgift? Svaret är: motivation. Motivation är den drivkraft och energi som styr våra handlingar, vår uthållighet och hur länge vi fortsätter att engagera oss i en uppgift. Det är en av de mest avgörande faktorerna för prestation och välmående på arbetsplatsen. Trots detta är det väldigt få ledare och chefer som har koll på den senaste forskningen om motivation.

Missa inte denna viktiga föreläsning som syftar till att öka medvetenheten hos dig som chef om hur du kan stödja dina anställda att ta ansvar för sin egen motivation samt att öka förståelsen för vad som är hållbart, vilka grundläggande komponenter som måste vara på plats och hur man kan undvika utbrändhet.

Petra tar upp:

  • Tre grundläggande mänskliga behov som måste tillfredsställas för att uppnå ”optimal motivation” som är långsiktig.
  • De sex olika motivationsprofilerna och hur man förstår vad som driver individerna i sitt team.
  • Varför vissa bränner ut sig medan andra kan fortsätta arbeta utan problem.
  • Hur påverkas motivationen av belöningssystem och ”piska-och-morot”-mentaliteten?

Välkommen att delta digitalt den 23 augusti.

Du som medlem får gärna bjuda med två gäster, ange deras uppgifter längst ned i anmälan.
Denna föreläsning presenteras i samarbete med Invici.


Möt vår samarbetspartner invici
Att hitta rätt kvalificerad ekonom kan vara en utmaning, med Invici är det enklare. Vi är specialiserade på rekrytering och interimslösningar inom ekonomi.

Vi använder vår djupa branschkunskap och ett omfattande nätverk för att hitta din nästa nyckelroll inom ekonomi. Som Anders Zetterlund, en av våra erfarna medarbetare, uttrycker det:

”Trots att vi som arbetar på Invici har många års gemensam erfarenhet inom ekonomi, rekrytering samt interim, så kommer vi aldrig att sluta vara ödmjuka inför uppgiften. De roller vi samarbetar med våra kunder kring är affärskritiska positioner, det har vi största respekt för.”

Klas Bonde, VD:

”Från dag ett på Invici har jag varit omgiven av ett team som är oöverträffat i sin expertis inom ekonomi och talanganskaffning. Här möter du inte bara kompetens, du möter personer som verkligen kan konsten att hantera individer.”

Är du redo att uppleva skillnaden?

Klicka här för att boka ett möte med Klas Bonde, VD för Invici

 

Övrig information

Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i Di Close och du får även bjuda med dig två gäster att följa föreläsningen via stream. Inbjudan skickades till alla våra medlemmar via mejl den 18 juni. Anmäl dig och dina gäster via länken i inbjudan.

 

KONTAKTPERSON

Alicia Sandberg, administratör

 

 

         Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com