14 oktober 2019

Tio saker du måste veta om framtiden

Alla grupper

Plats: Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 18:00 - 21:00

Välkommen till Close Friends i Stockholm med Stefan Hyttfors!

En av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom framtid , omvärldsbevakning och affärsutveckling. Upplev en kväll som ger dig och dina gäster viktiga nycklar för att hantera en oviss framtid.

Har vi allt vi kan önska oss?

Stefan Hyttfors kommer berätta om vår komplexa tid då många människor har allt de någonsin kunnat önska, ändå varnar WHO för mental ohälsa som framtidens största hälsoproblem.

Den globala ekonomin har vuxit med 800% sedan 1980-talet samtidigt som ekonomiska kriser och behovet av stimulanspaket tilltar. Miljö och hållbarhet är på allas läppar men nedsmutsning, utsläpp och utrotning fortsätter att öka. Ny politik, ny teknik, ny generation… Mycket blir nytt och annorlunda i framtiden men våra gissningar visar sig ofta peka fel.

Tio avgörande insikter inför framtiden
I kväll fokuserar vi på de tio saker vi vet blir avgörande. Allt för att stå rustade och kunna anpassa oss inför framtiden både i arbetslivet och privat.

Tid och plats

Måndag 14 oktober
18:00 – 19.00 Incheckning

19:00 – 21.00 Föreläsning med paus

Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm

Barerna kommer vara öppna med dryck och snacks  men vi serverar ingen mat så ät gärna innan eventet börjar. Som medlem  får du bjuda med upp till fyra gäster till denna härliga kväll. Inbjudan skickas 3 september till våra medlemmar. Anmäl dig via länken i mejlet.

Välkommen!

 


KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

Vår samarbetspartner
Rätt föreläsare för rätt tillfälle. Vi samarbetar med Talarforum som är en oberoende talarförmedling. Det betyder att de hjälper sina kunder att hitta rätt föreläsare, moderator eller underhållare för rätt tillfälle.

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

WF