17 november 2023

Tid för optimism – framtidens möjligheter

VD

Plats: Peter Myndes backe, Stockholm, Sverige. Tid: Kl 8:30 - 15:45

VÄLKOMMEN TILL EN NÄTVERKSDAG MED Stefan Hyttfors om vår tid som präglas av förändring. Vad betyder det för dig som ledare?


Tid och plats:

Fredag 17 november                                                                                   

08.30 – 09.00 Frukost & mingel
09.00 – 15.45 Föreläsning, erfarenhetsutbyte och fördjupning med dagens föreläsare

Di Close, Peter Myndes backe 12, Stockholm


Få verktyg för att bättre förstå din omvärld
Människans historia är full av förändring, men under tusentals år präglades förändringen i första hand av tid. Våra problem och lösningar förändrades inte mycket, så jobbet vi gjorde gick ofta i arv från en generation till nästa. I den industrialiserade världen förändras våra problem och lösningar hela tiden, idag arbetar väldigt få med samma saker som tidigare generationer gjorde. Vi har gått från förändring som präglas av tid till en tid som präglas av förändring. Att allting går så mycket snabbare, det har du hört tusen gånger. Men vad betyder det för oss som ledare?

Stefan Hyttfors lyfter på locket till en av vår tids stora frågor – förändringshastighet – och ger dig verktyg för att bättre förstå omvärlden och vilka nya krav och möjligheter vi har att se fram emot.

Ur innehållet:

 • Vi är programmerade för att avsky förluster mer än vi älskar motsvarande vinster (förlustaversion). Vad betyder detta om de okända vinsterna plötsligt är tusenfalt större än det vi fokuserar på att behålla?
 • I en tid som präglas av förändring minskar värdet av erfarenhet. Det betyder inte att erfarenhet är oviktigt, men det betyder att du måste skapa en kultur modig nog att utmana erfarenhet.
 • Frågan om hållbarhet har på tio år gått från problem till århundradets affärsmöjlighet. Skiftet från brunt till grönt handlar inte längre om välgörenhet utan om ökad omsättning och lönsamhet, tävlingen mot noll har börjat.
 • Digitaliseringen är klar så fokus måste skifta från interna processer till samhällets och intressenternas förväntningar.
 • När alla har tillgång till avancerad teknik handlar konkurrensen återigen om det som är unikt för människan. Ledarens förmåga att förstå känslor blir avgörande.

Nätverkande

Under dagen finns det självklart gott om tid för diskussioner med dina nätverkskollegor, både om dagens föreläsning, dina aktuella utmaningar och för att utnyttja din erfarenhet och kunskap för att ge feedback och råd till dina gruppkollegor.


OMDÖMEN FRÅN VÅRA MEDLEMMAR EFTER STEFANS FÖRELÄSNINGAR HOS OSS PÅ CLOSE
 • Väldigt inspirerande och tänkvärt!
 • Mycket bra föreläsare. Skrämmande intressant.
 • Bäst med dagen var Stefans lysande föreläsning – verkligen intressant och tankeväckande.
 • Otroligt spännande föreläsning som gav många nya insikter och tankar.
 • Ögonöppnande föreläsning! Jag tar med mig reflektioner, kopplat till mitt liv.
 • Mycket intressant och tankeväckande föreläsning!

Välkommen!

Kontaktperson

Linnea Johansson Amri, Nätverksledare

073-543 33 96

 

 

Inte medlem?

Kontakta oss för mer info om våra grupper och Di Close chefsnätverk.

Jag är intresserad

 

Security by Webbfabriken.com