Ami Hemviken är en av Sveriges främsta föreläsare inom beteende, påverkan, relation och kommunikation. Hon arbetar även som ledartränare och coach. År 2017 var Ami Sveriges mest anlitade föreläsare och vann även den prestigefyllda titeln Årets Talare. 

Under sina år som föreläsare och coach har hon hjälpt många företag och organisationer att få ut mer kraft och glädje från sina medarbetare. Hon är en underhållande utbildare som alltid lyckas lyfta och inspirera sin publik. Hennes energi går inte att ducka för då den smittar av sig till alla hon möter och det i sin tur skapar resultat. Ami arbetar med interaktivitet under sina föreläsningar och ser till att skapa kommunikation och energi i både små och stora grupper

Omdömen från Close-medlemmar som lyssnat till Ami:

  • ”Bra föreläsning som gav praktiska verktyg som jag kommer börja använda redan i morgon.”
  • ”Fantastiskt bra och inspirerande föreläsning och föreläsare”.
  • ”Ami borde vara årets kommunikatör och inte bara årets talare.”
  • ”Fick mycket konkreta verktyg och tips.”
  • ”Ami var grym och levererade 110% hela dagen.
  • ”Otroligt bra! Den bästa jag varit på hittills! Igenkänning, konkreta verktyg för olika situationer, bra vägledning med fantastisk energi från Ami!”

Utmärkt föreläsare
Ami Hemviken har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Ami varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.

LÄS MER
Läs mer om Ami hos vår samarbetspartner talarbyrån Speakers&friends