Erik Fernholm drivs av idén att ett meningsfullt liv och arbete bör vara normen – inte undantaget. Han är en idéledare & entreprenör och utsedd till Årets Föreläsare redan 2011 och en av landets mest uppskattade talare och utbildare. Med sin akademiska bakgrund inom neuro-, motivations- och lyckoforskning ger Erik kraftfulla perspektiv och verktyg för välmående, ledarskap och prestation i en värld som utvecklats bortom de gamla modellerna. Hans styrka ligger i att göra den häpnadsväckande psykologin till något du upplever på stolskanten, förstår och viktigast av allt – börjar använda i vardagen.

Utöver att arbeta med exempelvis H&M, Polisen, Försvarsmakten och riksdagsledamöter är han grundaren av de sociala entreprenörskapen Bättre Skolor och GrowingMinds. Han är VD för 29k som är ett socialt venture för personlig utveckling och han sitter i styrelsen för stiftelsen Ekskäret.

Utmärkt föreläsare
Erik Fernholm har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Erik varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.