Erik Fernholm har under de senaste tio åren arbetat med att tillämpa den senaste neuro- och lyckoforskningen i diverse komplexa miljöer. Denna expertis i kombination med hans unika förmåga att förmedla vetenskapens insikter på ett fängslande sätt har gjort honom till en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och tankeledare. Han anlitas flitigt av ledare på Försvarsmakten, Polismyndigheten, Spotify och HM samt av många av våra nordiska filantroper.

Han är grundare och VD för 29k Foundation – världens första plattform som gör verktyg för mental hälsa och personlig utveckling tillgängligt till miljontals. Tillsammans med Svenska Staten och stiftelserna Ekskäret, Norrsken, Stenbeck (HSS) m fl är målet de nästkommande åren att mätbart stärka 5 miljoner människors mentala hälsa, självledarskap och civilkurage – gratis för användarna.

Utmärkt föreläsare
Erik Fernholm har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Erik varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.