Jonas har en bakgrund som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Som uppfödd i en entreprenörsfamilj förstod han tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Han är elithockeyspelaren som tog med sig idrotten in i styrelserummet!

I näringslivet har Jonas jobbat som klubbdirektör och vd i sju år inom Leksands IF. Efter det var han vd för Sveriges största redovisningsbyrå, LRF Konsult (idag Ludvig & Co) med ansvar för 1 600 medarbetare. Resan gick vidare till koncernchef inom AJ Produkter där han hade ansvar för 18 länders verksamhet. De senaste sex åren fungerade han som ledare i tre olika roller inom Swedbank. Idag driver Jonas eget konsultföretag, JB tvåsjutvå AB. Med fokus på Grupputveckling, Senior advisor, mentorskap och föreläsningar.

All kraft i samma riktning

En bakgrund som hockeyspelare
Jonas Bergqvist har en bakgrund som elitishockeyspelare under 20 år i fyra olika länder. Som uppfödd i en entreprenörsfamilj förstod han tidigt vikten av att driva företag och ledarskapets fördelar. Efter hockeykarriären har han jobbat som ledare i fyra olika branscher.

Ta del av Jonas lärdomar från elitidrotten
Funderar du över att få all kraft i samma riktning så ger Sveriges näst meste landslagsman i ishockey Jonas Bergqvist, med ett OS-guld och tre VM-guld, dig svaret på vad han har lärt sig inom elitidrotten som han tagit med sig in i ledande roller i näringslivet under 20 år. 

Med bred erfarenhet från näringslivet
I näringslivet har Jonas jobbat som klubbdirektör och vd i sju år inom Leksands IF. Efter det var han vd för Sveriges största redovisningsbyrå, LRF Konsult (idag Ludvig & Co) med ansvar för 1 600 medarbetare. Resan gick vidare till koncernchef inom AJ Produkter där han hade ansvar för 18 länders verksamhet. De senaste sex åren fungerade han som ledare i tre olika roller inom Swedbank. Idag driver Jonas eget konsultföretag, JB tvåsjutvå AB. Med fokus på grupputveckling, Senior advisor, mentorskap och föreläsningar.

Ur innehållet:

  • Målmedvetenhet
  • Hur man vänder ett företag
  • Hur vi får fram kraften ur människorna i företaget
  • Vikten av trygghet i förbättringsarbetet
  • Hur man tar sig an ett nytt uppdrag på bästa sätt

Välkommen!