Med över tjugo års erfarenhet av värderings- och förändringsarbete kallas Mia Hultman ”värderingarnas rockstar”. Som en av Sveriges främsta experter på värderings- och utvecklingsarbete, har Mia arbetat med kunder som Adidas, Systembolaget och Preem.

I sitt arbete som föreläsare, facilitator och författare är hon otroligt uppskattad, dels för sin expertis men även för hennes förmåga att blanda aha-upplevelser från vardagen, egna erfarenheter med sin gedigna och breda kompetens inom området. Mias förmåga att konkretisera och skapa resultat genom värderings- och förändringsarbete har lett till stora framgångar för både verksamheter och individ.

2009 debuterade Mia Hultman som författare och hon har idag skrivit tre böcker, ”En värdefull ledare”, ”En värdefull medarbetare” och ”En värdefull bok ”.

OMDÖMEN FRÅN VÅRA MEDLEMMAR SOM LYSSNAT TILL MIA

  • En jättebra föreläsning som lämnar avtryck och gav härliga diskussioner under nätverkstiden.
  • Fick nya insikter och verktyg för att starta dialog kring värderingar och kultur. En stor boost av en fantastisk föreläsare.
  • Det bästa med dagen var Mias föreläsning!
  • Fick många aha-upplevelser!
  • Fick inspiration, det var bra diskussioner och jag fick verktyg som jag ska använda redan i morgon.

Utmärkt föreläsare
Mia Hultman har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Mia varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.