Pär Lager är en av Nordens ledande innovatörer och experter inom lärande och utveckling. Han har en lika bred som unik erfarenhet inom ledarskap, utbildning, omvärldsanalys och kommunikation. Och han är sedan början av 2000-talet en av Sveriges mest uppskattade föreläsare och har gjort succé när han föreläst för våra medlemmar. Pär har egen gedigen ledarerfarenhet från börsnoterat internationellt företag, mellanstora ägarlett bolag, startups samt offentlig sektor.

Idag sitter Pär Lager i flera styrelser för både företag och organisationer, deltar i forsknings- och utvecklingsprojekt inom livslångt lärande, arbetar som rådgivare inom utveckling och lärande, skapar ledarprogram samt skriver ledarskapsböcker. Tidigare var Pär VD/rektor och därefter styrelseordförande för Berghs School Of Communication.

Under den perioden gick Berghs från att vara en välrenommerad svensk skola till att bli internationellt ledande och utsågs 2009 till världens bästa skola inom kommunikation. Pär har även varit koncernchef för en av Nordens ledande utbildningsaktörer Intendia Group, politiskt sakkunnig på Utbildningsdepartementet, VD för Talarforum och chef för affärsutveckling på Sifo Group. Pär har skrivit tre ledarskapsböcker: ”Kommunikativt ledarskap”, ”Förändringsprincipen” och sin senaste bok  ”Upskill och reskill”, om hur de extrema förändringar på jobbmarknaden vi ser just nu kräver akut kompetensutveckling

Utmärkt föreläsare
Pär Lager har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Pär varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.

LÄS MER
Läs mer om Pär hos vår samarbetspartner talarbyrån Speakers&friends.