Susanne Pettersson är en mycket efterfrågad föreläsare, samt en av Skandinaviens ledande konsulter inom förändringsarbete. Hon har 25 års erfarenhet av att utveckla individer, team och organisationer till framgång, kraft och balans.

Susanne agerar som konsult inom näringslivet, offentliga sektorn och idrotten. Hon är även verksam som idrottspsykologisk rådgivare för Svenska elitidrottare och deras tränare. Hon är bland annat mental rådgivare till ishockeylaget Malmö Redhawks.

Susanne är författare till böckerna “Leda  med förtroende”, “Ta fram kraften inom dig”“Bryt ihop och kom igen””Dra åt samma håll” och “Presentera och Briljera”.

Idag arbetar Susanne med förändringsprocesser! Susanne är specialtränad att känna igen vilka faktorer som leder till framgång oavsett bransch och systemnivå. Susanne leder sedan individer, team och organisationer till bestående förändringar.

Utmärkt föreläsare
Susanne Pettersson har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Guld”. Endast föreläsare med betyg på 4,8 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Susanne varit mycket uppskattad och fått höga betyg av våra medlemmar.