Tobias Ahlin är designer, utvecklare och föreläsare. Han har nått en internationell publik genom sina föredrag. Han har föreläst i 19 olika länder, inför allt från The New York Times i New York till Facebook i Tel Aviv. Han föreläser om kreativitet och innovation, med ett fokus på hur vi tar oss ann och lär oss från AI, maskininlärning och ny teknik.

Tobias Ahlin är själv en central spelare i den digitala revolutionen som sveper genom samhället och förändrar hur vi lever, arbetar och tänker. Han jobbar idag som Principal Design Engineer på GitHub, världens största utvecklarplattform, som bland annat introducerat GitHub Copilot tillsammans med OpenAI – den första maskininlärningsprodukten byggd ovanpå OpenAIs GPT-3.5 modell som lanserats för en bred publik.

Utmärkt föreläsare
Tobias Ahlin har för sina föreläsningar hos Chefsnätverket Close tilldelats utmärkelsen: ”Utmärkt föreläsare – Silver”. Endast föreläsare med betyg på 4,5 eller mer får utmärkelsen så detta är ett bevis på att Tobias varit mycket uppskattad av våra medlemmar.

LÄS MER
Läs mer om Tobias hos vår samarbetspartner talarbyrån Speakers&friends.